Ο Βασσάρας… έστειλε το μήνυμα

26

Ο Κύρος Βασσάρας έπιασε δουλειά στη Ρουμανία και έστειλε με το… καλημέρα το μήνυμα προς τους παράγοντες και τους δημοσιογράφους: «Το τηλέφωνό μου θα είναι κλειστό για όλους σας, εκτός από τους ανθρώπους της ομοσπονδίας», είπε στην επίσημη παρουσίασή του. Και ότι είπε το εννοεί…

Πριν από μια εβδομάδα στην επίσημη παρουσίαση του ξεκαθάρισε τα πάντα γύρω από την επαγγελματική σχέση του με την ομοσπονδία, ενώ απάντησε και σε κάποιες φήμες για το τουριστικό γραφείο που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. «Μην ανησυχείτε στο γραφείο δουλεύει η γυναίκα μου, ούτε θα δείτε κάποιον διαιτητή ή παράγοντα να κάνει ταξίδι από το δικό μου πρακτορείο…»!

Στα σχέδια του Βασσάρα περιλαμβάνονται η επικοινωνία με τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τους συλλόγους οπαδών, τις ομάδες αλλά και την προσφορά της διαιτησίας σε κοινωφελή προγράμματα.

Το περίεργο είναι πως ο Βασσάρας έχει μόλις 24 διαιτητές σε πρωτάθλημα 18 ομάδων με κύπελλο και λιγκ καπ. Νέοι διαιτητές είναι έξι, οι οποίοι θα ορίζονται και στην Β’ Εθνική.

Ο Ελληνας πρώην διεθνής ρέφερι έθεσε ως στόχο την ανεύρεση ταλέντων και την προώθησή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες, την βελτίωση της ποιότητας της διαιτησίας σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Αυτές τις ημέρες ο Κύρος Βασσάρας είναι στη Μάλτα, όπου θα μιλήσει σε σεμινάριο διαιτησίας.