Ο «νέος» Πανσερραϊκός

128

Την παρουσίαση των νέων παικτών έκανε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε εκδήλωση που έγινε το μεσημέρι στις Σέρρες. Παρόντες ήταν όλοι οι νεοφερμένοι και πιο συγκεκριμένα οι Χρήστος Ρούτσης, Γιάννης Βοσκόπουλος, Δημήτρης Γαϊδαρτζής, Γιόντσεφ Στάνκο, Θανάσης Μουτεσίδης, Μπάμπης Περπερίδης, Χρήστος Ρούτσης, Σεζέρ Καντάκ, Γιώργος Σιάκκας, Κώστας Τριανταφύλλου, Νίκος Πολυχρονίδης, Γιώργος Παπαστεργίου, Τάσος Ναυρινιάδης.

Από πλευράς ποδοσφαιριστών έγιναν οι εξής δηλώσεις:
ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ: «Όλα τα παιδιά που ήρθαμε προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την άνοδο και φέτος πιστεύω πως θα είναι η χρονιά του Πανσερραϊκού. Έχουμε όλα τα εφόδια για να το καταφέρουμε. Φυσικά τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα αλλά πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι την επιστροφή της ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ».
ΚΑΝΤΑΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Πανσερραϊκό και ο στόχος μας είναι η άνοδος. Πιστεύω ότι δεν αξίζει στον Πανσερραϊκό η κατηγορία που βρίσκεται».
ΣΙΑΚΚΑΣ: «Επέστρεψα στον σύλλογο και ξέρω πολύ καλά την ομάδα. Ο Πανσερραϊκός πρέπει σκαλοπάτι σκαλοπάτι να ανέβει εκεί που του αξίζει και να βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν ιστορία. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να το καταφέρουμε».
ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά. Είδα ότι στον Πανσερραϊκό γίνεται μια υγιής προσπάθεια και γι’ αυτό και επέστρεψα. Οι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ καλοί και θα δώσουμε τα πάντα για την άνοδο».

Δηλώσεις έκανε και ο τεχνικός διευθυντής του Πανσερραϊκού Γιώργος Πανταζής: «Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα που να βασίζεται κυρίως σε παιδιά από τις Σέρρες έτσι ώστε να καταφέρουμε όλοι να κατακτήσουμε την άνοδο. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτή την προσπάθεια που κάνουμε και με την προσθήκη των 12 νέων παιδιών».

Από την πλευρά ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Χαλκίδης, είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους που μας στήριξαν την περσινή περίοδο παρά το ότι δεν καταφέραμε να ανέβουμε κατηγορία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους χορηγούς μας που μας βοήθησαν οικονομικά. Θέλω επίσης να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο να είναι κοντά μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανεβάσουμε τον Πανσερραϊκό στη Φούτμπολ Λιγκ».