Ο Πανσερραϊκός στο Μπάνσκο

29

Στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, όπου θα παραμείνει για 12 ημέρες βάζοντας τις βάσεις για τη νέα σεζόν, βρίσκεται η αποστολή τού Πανσερραϊκού.

Στο διάστημα αυτών των 12 ημερών, ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Βασιλακάκης θα δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, τόσο στον τομέα της τακτικής όσο και σ’ αυτόν της φυσικής κατάστασης.

Η αποστολή τού Πανσερραϊκού με την άφιξή της στο Μπάνσκο κατέλυσε στο ξενοδοχείο “Piri& Alexander” (2 χλμ. έξω από το Μπάνσκο). Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο επελέγη από τους ανθρώπους της ομάδας καθώς διαθέτει τρία γήπεδα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστούν οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Βασιλακάκη ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη νέα σεζόν.

Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι στη διάρκεια των επόμενων 12 ημερών οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται κάτω από τις ιδανικές γι’ αυτόν τον σκοπό καιρικές συνθήκες, καθώς το προπονητικό κέντρο είναι στα 936 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας με την θερμοκρασία στην περιοχή να είναι ιδιαίτερα χαμηλή για την εποχή.

Με την επιστροφή του από το Μπάνσκο και συγκεκριμένα στις 9 Αυγούστου, ο Πανσερραϊκός θα δώσει φιλικό με τον Πανθρακικό.