Ο Τούντορ για τη βαλίτσα και τα… επικίνδυνα

21

Ο Ιγκόρ Τούντορ εμφανίστηκε με μια… βαλίτσα στην αίθουσα τύπου και αυτό προκάλεσε αφορμή για χαλαρή συζήτηση στην συνέντευξη τύπου!

Όταν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχεις κερδίσει τα τρία, δεν υπάρχει πρόβλημα” είπε χαμογελώντας, όταν ρωτήθηκε αν η… βαλίτσα δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, βέβαια, ο Κροάτης φεύγει στην πατρίδα τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων…

Κατά τ΄ άλλα, ο Τούντορ σχολίασε με αρκετή… κυνικότητα, τα όσα έγιναν σήμερα στην Τούμπα και είπε αναλυτικά:

Για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο : “Κάποιοι δεν είμαι ευχαριστημένοι, είναι λογικό να δείχνουν τα συναισθήματά τους στο γήπεδο. Ήταν δύσκολο ματς, όπως το περίμενα, προετοίμασα την ομάδα για ένα τετοιο παιχνίδι. Είπα στους παίκτες ότι ο Πλατανιάς παίζει ενδιαφέρον ποδόσφαιρο, έχει πολύ καλούς παίκτες. Ήταν ανοιχτό παιχνίδι, στην μεγαλύτερη διάρκειά του αναλώθηκε σε προσωπικές μονομαχίες γιατί κι ο Πλατανιάς έπαιζε 3-5-2, είχαμε ίδιο αριθμό παικτών παντού. Συνήθως η ομάδα που έχει τους καλύτερους παίκτες σε τέτοια ματς κυριαρχεί. Αν δούμε την κατοχή, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αλλά εμείς βάλαμε ένα γκολ, θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα τρία, ο Πλατανιάς δεν μπορούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο. Ο κόσμος περιμένει καλές εμφανίσεις, αλλά πολλές φορές η εμφάνιση έχει να κάνει και με τον αντίπαλο. Κάναμε τρείς νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδι, κάνουμε ένα καλό κλείσιμο της χρονιάς. Νωρίτερα, κάναμε καλά ματς αλλά δεν κερδίζαμε. Δεν παίζουμε στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν μπορείς να πεις ο Πλατανιάς δεν άξιζε να χάσει”.

Για το πέναλτι, που έκρινε το παιχνίδι : “Δεν μίλησα με τον Τζαβέλλα. Υπήρχε μια αναστάτωση έξω από τα αποδυτήρια. Δεν μπορώ να κρίνω με σιγουριά, δεν είχα καλή οπτική γωνία”.

Για τους πολλούς τραυματισμούς : “Σήμερα δεν είναι μυϊκά τα προβλήματα. Το έχουμε συυζητήσει τελευταία΄Ο μέσος όρος δεν ξεφεύγει από τα αναμενόμενα σε μια ομάδα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν τραυματιστεί 2-3 φορές. Είχαμε και προβλήματα παικτών που ενσωματώθηκαν αργότερα και δεν έκαναν προετοιμασία με μας, όπως ο Αντώνης, ο Τσίμιροτ κι ο Μπερμπάτοφ”.

Για τις καθυστερήσεις στο τέλος : “Εγώ δεν έδωσα τέτοια οδηγία, αν έγινε, έγινε από τους παίκτες πάνω στο παιχνίδι. Πολλοί υποτιμάτε τους παίκτες των άλλων ομάδων. Επειδή λέγεται Πλατανιάς, δεν σημαίνει ότι θα τον κερδίσεις με 5-0”.

Για τις μόλις 6 τελικές : “Μπορούσαμε να κάνουμε τρία γκολ, οι αντίπαλοι ούτε ένα. Στην ελληνική Λίγκα, είναι δύσκολο να κάνεις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτη ομάδα στην κατηγορία στον αριθμό των μεταβιβάσεων που καταλήγουν στην περιοχή, δεύτερος στην κατοχή, τρίτος στις τελικές προσπάθειες. Αυτά δείχνουν το πως παίζουμε”.

Για την πίεση Πλατανιά στο τέλος : “Αυτά συμβαίνουν όταν μια ομάδα προηγείται. Μπορούσαμε να έχουμε κάνει το 2-0. Είναι ψυχολογικό. Αλλά αυτό δείχνει και χαρακτήρα, αμυνθήκαμε καλά. Υποφέραμε 10-15 λεπτά αλλά κερδίσαμε”.

Για το τι δεν του αρέσει στον ΠΑΟΚ : “Αυτή είναι μια ωραία και ενδιαφέρουσα ερώτηση, αλλά είναι κι επικίνδυνη. Αν απαντήσω, μπορεί σε κάποιον να μην αρέσει. Οπότε προτιμώ να σας ευχηθώ καλές γιορτές!”