Οι αμφιβολίες του Μοντέλα

40

ΙΤΑΛΙΑ – ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Μία μέρα πριν το αυριανό παιχνίδι της Φιορεντίνα με τον ΠΑΟΚ (10.05μμ, Αρτέμιο Φράνκι), ο Βιτσέντσο Μοντέλο επισήμανε ότι αύριο η ομάδα του έχει την ευκαιρία να… καθαρίσει τη μπουγαδα και να συγκεντρωθεί στο πρωτάθλημα κι εξέφρασε αμφιβολίες κατά πόσο ο ΠΑΟΚ έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα.

“Είναι μια ευκαιρία αύριο, που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας και θέλουμε να κερδίσουμε, έτσι ώστε να έχουμε μετά την δυνατότητα να ρίξουμε το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου χρειάζόμαστε βαθμούς για να ανέβουμε πιο ψηλά. Η νίκη αύριο θα μας δώσει την πρόκριση, και την αυτοπεποίθηση να συνεχίσουμε πιο δυνατά στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε”, τόνισε ο Βιτσέντσο Μοντέλα, ο οποίος έχασε τον Μπερναντέσκι με σοβαρό τραυματισμό (επιστρέφει προς το τέλος της σεζόν) και το σκέφτεται αν θα ξεκινήσει αύριο τον Μάριο Γκόμεζ, που έχει να παίξει από το παιχνίδι με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, πριν από σχεδόν ένα μήνα.

“Δεν έχει χρόνο συμμετοχής στα πόδια του, έτσι ώστε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Από την άλλη, το σκέφτομαι ότι ίσως πρέπει να παίξει τώρα. Θα αποφασίσω μετά την τελευταία προπόνηση. Βλέπω πως είναι καλά, νιώθει καλά, θα δούμε…” είπε ο προπονητης της Φιορεντίνα για το βαρύ πυροβολικό της ομάδας του.

Όσο για τον ΠΑΟΚ;

“Αφήστε με να αμφιβάλω αν έχει το μυαλό του στο πρωτάθλημα, περισσότερο απ΄ ότι στην Ευρώπη. Και για τον ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Οι ομάδες που θέλουν να είναι μεγάλες, δεν προσπερνούν αγώνες και είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει αύριο το 101% για να μας κερδίσει και στη συνέχεια θα ασχοληθεί και με τον Παναθηναϊκό” είπε ο Μοντέλα, που σημείωσε ότι “το ελληνικό ποδόσφαιρο εξελίσσεται συνεχώς και δεν πρέπει να το υποτιμούμε”.