«Οι επιλογές του Πρωθυπουργού για τον Αρη»

16

Για όλα τα φλέγοντα θέματα του ποδοσφαιρικού Άρη μίλησαν οι εκπρόσωποι του Super 3 σε έκτακτη ραδιοφωνική τους εκπομπή στον «Arena 98,4». Οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη μεταξύ άλλων κάλεσα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, να δώσουν λύση στο πρόβλημα του Άρη.

Πρότειναν μάλιστα τρεις επιλογές καλώντας τους να επιλέξουν αυτή που προτιμούν. «Η πολιτεία, ο πρωθυπουργός να δώσει λύσεις. Αυτές είναι τρεις, ας διάλεξει:

1. Ή παγώνουν τα χρέη, όπως έκανε για άλλη ομάδα της πόλης.

2. Ή ανεβάζουν τον Άρη μια κατηγορία, όπως έγινε με άλλη ομάδα της πόλης.

3. Ή εάν αποφασίσει ο Άρης να πάει σε ειδική εκκαθάριση, να το κάνει, όπως έγινε με ομάδα της Αθήνας», τόνισαν χαρακτηριστικά.

Κατήγγειλαν ακόμα ότι «ο Λάμπρος Σκόρδας ακόμα και τώρα παίρνει τηλέφωνα και απειλεί τον κόσμο να μην ασχοληθεί με τον Άρη λες και είναι δικός του. Είναι ντροπή να ασχολούμαστε με αυτόν που ‘σκότωσε’ την ομάδα, τον πρωτεργάτη της καταστροφής του Άρη».

Άσκησαν κριτική στον νυν πρόεδρο, Πάνο Στεφανίδη, λέγοντας ότι «δεν μπορεί μετά από 2,5 μήνες να παραδέχεται ότι δεν μπορεί. Αν έλεγε τα πράγματα όπως ήταν στη συνέλευση της Λέσχης, δεν θα είχαμε θέματα».

Φυσικά για μία ακόμα φορά ζήτησαν να κλείσει η Κοινωνία Μελών Άρη και να συσπειρωθούν όλοι στον Ερασιτέχνη.