Οι οργανωμένοι προτείνουν εκκαθάριση

35

Στην διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ, τον λόγο πήραν κι εκπρόσωποι των οργανωμένων και πιο συγκεκριμένα του Super 3 και του Κλαμπ 1914. Τόνισαν πως το δίλημμα δεν Β’ ή Γ’ Εθνική, αλλά ΑΦΜ ή Γ’ Εθνική, εκφράζοντας την θέση τους που είναι η εκκαθάριση.

Μεταξύ άλλων είπαν: «Ο Στεφανίδης είχε τον χρόνο να φέρει αυτά που είπε, αλλά δεν έφερε απολύτως τίποτα. Περιμέναμε να δούμε πως θα καταφέρει η ομάδα να παίξει στη Β’ Εθνική. Η Γ’ είναι ξεφτίλα για τον σύλλογο, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος με εχέγγυα, εμείς από την πλευρά μας σήμερα είμαστε αναγκασμένοι από την μεγάλη ιστορία του σωματείου, να εκφράσουμε τη θέση μας και την άποψη μας. Σίγουρα με συζητήσεις που έγιναν με τους φορείς, αναζητήθηκε μέχρι εσχάτων μήπως μπορέσει η ομάδα να παίξει στη Β’ είτε μέσω 106 ή με ισχυρό επενδυτή.

Είμαστε εδώ έχοντας πλήρη επίγνωση το τελευταίο διάστημα και πολύ μεγάλη ψυχραιμία για το πως πρέπει να κινηθεί το σωματείο. Δεν θα αποφασίσει φυσικά ο κόσμος. Ακούσαμε από νομικούς για Β’ και Γ’ Εθνική. Πως για το θέμα τις εκκαθάρισης θα υπάρχουν εμπόδια. Το ερώτημα που κάναμε σε αυτό το σημείο είναι το εξής. Επειδή οι δικαστές εδώ ζουν και παρακολουθούν τα πράγματα, ρωτήσαμε πως το δικαστήριο θα εμπιστευτεί αυτούς τους απατεώνες; Να μας πει ο Σκόρδας που πήγε το ΦΠΑ του Παπαδόπουλου, 690 χιλιάδες ευρώ. Αθανασιάδης και Ζαμπέτας πλήρωναν την εφορία του Σκόρδα και δεν το έλεγαν.

Ο Ζαμπέτας μας είπε πως αν η ομάδα περνούσε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Να μας πουν τι έγινε με τα συμβόλαια των Γκαρσία και Κόκε. Ο κόσμος έχει κουραστεί. Σας ζητάμε να ψηφίσετε αυτό που λέει η καρδιά σας. Η λύση δεν είναι Β’ ή Γ’, αλλά Γ’ ή ΑΦΜ. Β’ Εθνική δεν υπάρχει. Γ’ ή ΑΡΗΣ τράβελος! ΑΦΜ δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση. Προτιμούμε να πάμε να δούμε την ομάδα στα ερασιτεχνικά. Στον Ηρακλή το ψήφισαν 300 άτομα και γελάει ο κόσμος όλος. Προτείνουμε εκκαθάριση της εταιρίας».