Οι «πινελιές» του Κάμπος

Αφού το σίριαλ με την έδρα του αγώνα έλαβε τέλος, όλο το βάρος στον Άρη πέφτει πλέον στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί όπου θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ο Πάουλο Κάμπος και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον… νέο Άρη που θα παρουσιάσει κόντρα στον συνονόματο του Ακροποτάμου.

Η αλήθεια είναι πως ο Βραζιλιάνος θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Και μπορεί τα… κουκιά για την άμυνα να είναι μετρημένα (ίσως μόνο να αλλάξει τερματοφύλακας, ενώ αναγκαστικά πλάι στον Φερνάντες θα επιστρέψει ο Γκόλιας), ωστόσο στη μεσοεπιθετική γραμμή αναμένονται κάποιες διαφοροποιήσεις.

Γκίνο και Παπαδόπουλος φλερτάρουν με τις δύο θέσεις στο κέντρο, με τον πρώτο να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο και τον δεύτερο πιο επιθετικογενή. Ο Πόι θα είναι κάτι σαν «ελεύθερος» επιθετικός με τον Σουνά μάλλον να μετακομίζει αριστερά (εκτός κι αν προλάβει ο Προβατίδης), ενώ Σταυρόπουλος (δεξιά) και Καπνίδης (επίθεση) φαίνεται πως κερδίζουν θέση στην ενδεκάδα.

Με δεδομένο ότι το ματς με τον Ακροπόταμο θα γίνει την Δευτέρα, δίνει την δυνατότητα στον Κάμπος να δουλέψει μία ημέρα παραπάνω με τους παίκτες του κι αυτό είναι ένα κέρδος. Πάντως ο Βραζιλιάνος στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έκανε διπλό έδειξε κάποια πράγματα, τα οποία πάνω-κάτω είναι όσα αναφέραμε παραπάνω.