«Όλα θα πάνε καλά…»

21

Ο Χάρης Παπαγεωργίου, με τον θεσμικό ρόλο του προέδρου του ερασιτέχνη Άρη, βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο των εξελίξεων. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Nova, αναφέρθηκε σε όλα όσα λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα, τοποθετήθηκε στο ερώτημα Β’ ή Γ’ Εθνική, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να είναι αισιόδοξος.

Aναλυτικά:

-Που καταλήγει ο Αρης κ. Παπαγεωργίου;

« Κάναμε όπως ξέρετε μία ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των φορέων της ομάδας, της ΠΑΕ, της ΚΜΑ και του ΑΣ, την οποία θεωρώ ιστορικής σημασίας. Εξουσιοδοτηθήκαμε να πραγματοποιήσουμε έκτακτα διοικητικά συμβούλια, ώστε να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Θέλω σε κάθε περίπτωση να δηλώσω πως το κλίμα μεταξύ των φορέων είναι εξαιρετικό και μετά από πολύ καιρό κινείται σε πνεύμα σύμπνοιας».

-Σε αυτό το πνεύμα συναίνεσης και σύμπνοιας, έπαιξε ρόλο η δική σας παρουσία;

« Εκτιμώ πως έχουμε αντιληφθεί όλοι την κρισιμότητα των στιγμών, δείχνοντας ομοψυχία. Αυτός είναι και ο θεμέλιος λίθος, ενόψει των οριστικών αποφάσεων που έρχονται».

-Επειδή αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να μάθει που θα παίξει, τελικά, η ποδοσφαιρική ομάδα, εσείς τι έχετε να του πείτε;

«Θα το δούμε μέσα από τη διαδικασία των γενικών συνελεύσεων».

-Προλαβαίνει η ομάδα;

« Βεβαίως, διότι έχουν τακτοποιηθεί όλα και τα χρονικά περιθώρια. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά! Οι φίλοι του Αρη θα πρέπει να είναι ήσυχοι, όσο μπορούν βέβαια, μέσα σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που θα στηρίξουν και θα πάρουν το βάρος των ευθυνών τους».