Όλοι δίπλα στον πρόεδρο

14

Η είδηση για το ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν στόχος τρομοκρατικής επίθεσης συσπείρωσε όλο τον Ολυμπιακό και όλοι τους δηλώνουν ότι ετοιμάζονται για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας εξω από το κτίριο του ΣΚΑΙ, την ώρα της εκπομπής “Δίκη” με τον Κυριάκο Θωμαίδη.

Η Θύρα 7, η ΠΕΦΟ και φυσικά οι βετεράνοι του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοινώσεις για το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας τους ήταν στόχος τρομοκρατών και καλούν τον κόσμο στην αυριανή συγκέντρωση.

H ανακοίνωση των βετεράνων του Ολυμπιακού :

«Η είδηση ότι ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης, συγκλονίζει τον Σύνδεσμό μας! Όπως και τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού, αλλά και όλη την υγιή ελληνική κοινωνία. Και έγινε πρώτο θέμα ειδήσεων σε όλο τον κόσμο.

Αν είναι δυνατόν! Ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία θεσμική ιδιότητα, εκτός από Πρόεδρος του Ολυμπιακού, και καμία σχέση με το σημείο στο οποίο έφτασε η Ελλάδα και που δίνει δουλειά και ψωμί σε τεράστιο αριθμό εργαζομένων, να απειλείται με δολοφονία!

Είναι όμως επίσης αδιανόητο, να έχει γίνει, από τότε σχεδόν που ανέλαβε τον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδος, στόχος διαφόρων κύκλων και Μέσων, με σχόλια που σκοπό έχουν να δημιουργείται αναταραχή στον Ολυμπιακό μας.

Ο Σύνδεσμός μας θα συμμετάσχει, όπως πάντα, σε κάθε ειρηνική εκδήλωση, όπως αυτή της Δευτέρας στο Φάληρο, για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό μας, από επιθέσεις που μόνο στόχο έχουν την απομάκρυνσή του από το ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ»

Η ανακοίνωση της ΠΕΦΟ

«Προς τους πιστούς του Θρύλου των Πανελλήνων

Αγαπητοί ομοϊδεάτες,

Βεβαίως διαχρονικά ο Ολυμπιακός, ως παντού και πάντοτε πρώτος, αποτέλεσε αντικείμενο φθόνου και μίσους, φαινόμενα σαφέστατα ανταποκρινόμενα στην ελληνική νοοτροπία.

Ωστόσο, το επίπεδο στο οποίο κατήλθε, επί σειρά ετών, αυτή η χολερική έφοδος κατά της αίγλης, της λάμψης, της ακτινοβολίας και του Ιμαλαϊακού αναστήματος του Θρύλου των απανταχού γης Πανελλήνων, δεν έχει προηγούμενο.

Και δεν θα μπορούσε να γνωρίσει μεγαλύτερη αθλιότητα. Με συνέπεια να έχουν πλέον εξαντληθεί και τα έσχατα όρια ανοχής αντοχής και ανεκτικότητας. Σήμανε ήδη η ώρα της έμπρακτης, πάντοτε μέσα στα πλαίσια των νόμων και της εντιμότητας, ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

Ως εδώ και μη παρέκει! Όλοι οι υποκινητές της αναίσχυντης πολεμικής και των ποταπών επιθέσεων οφείλουν να γνωρίζουν, ότι ενιαίος, μονολιθικός και αδιαίρετος, βρίσκεται απέναντί τους ο ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Στη σχεδιαζόμενη για αύριο κινητοποίηση οφείλουν να δώσουν βροντερό (και πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας) το «ΠΑΡΩΝ» όλοι ανεξαίρετα οι πιστοί του Θρύλου. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ από τον Ολυμπιακό, όσοι με τους «ΒΑΛΙΤΣΟΦΟΡΟΥΣ» και τις άλλες αθλιότητές τους διέσυραν και διέφθειραν το ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΤΟ ΔΣ της ΠΕΦΟ»

Η ανακοίνωση της Θύρας 7

«H OIKOΓENEIA TOY OΛYMΠIAKOY MAΣ ΠAPAKOΛOYΘEI ME AΓΩNIA TIΣ EΞEΛIΞEIΣ TΩN TEΛEYTAIΩN HMEPΩN KAI THN AΠOKAΛYΨH ME ΣTOIXEIA KAI OXI ME ΘEΩPIEΣ OTI O ΠPOEΔPOΣ TOY ΘPYΛOY HTAN ΣTOXOΣ ΔOΛOΦONΩN.

TO ΠOIOI EΔΩΣAN THN ENTOΛH ΓIA TH ΔOΛOΦONIA ΘA TO MAΘOYME. AYTO ΠOY HΔH ΞEPOYME EINAI OTI O ΠPOEΔPOΣ THΣ OMAΔAΣ MAΣ, O OΠAΔOΣ TOY OΛYMΠIAKOY BAΓΓEΛHΣ MAPINAKHΣ, EΔΩ KAI KAIPO ΣTOXOΠOIEITAI ME MANIA AΠO MME KAI EΠIXEIPHMATIEΣ ΠOY TA EΛEΓXOYN.

ANEXTHKAME APKETA. KAI TA ANEXTHKAME ΓIATI ΔE ΘEΛAME NA ΔΩΣOYME TO ΠAPAMIKPO ΔIKAIΩMA ΣTOYΣ AMETPHTOYΣ EXΘPOYΣ MAΣ.

OMΩΣ H YΠOMONH EΞANTΛHΘHKE. ΠΛEON ΘA ANTIΔPAΣOYME MAZIKA KAI AMEΣA.

ΠPΩTH ΣYNANTHΣH MAΣ TH ΔEYTEPA TO BPAΔY ΣTIΣ 10:00 EΞΩ AΠO TON PAΔIOTHΛEOΠTIKO ΣTAΘMO ΣKAI.

EΞΩ AΠO TO KANAΛI, ΠOY EYPIΣKOMENO MAΛIΣTA ΣTIΣ ΓEITONIEΣ MAΣ, EΞAΠOΛYEI ΛAΣΠH KAΘHMEPINA ΓIA TON ΠPOEΔPO, THN OMAΔA, TOYΣ OΠAΔOYΣ MAΣ.

ΘA EIMAΣTE OΛOI EKEI ΓIA NA BPONTOΦΩNAΞOYME OTI TA ΨEMMATA TEΛEIΩΣAN. OI ΣYKOΦANTIEΣ TEΛEIΩΣAN. TΩPA TH ΔIKH (ΠPOΣXHMATIKH ΠANTA) ΘA THN KANOYME EMEIΣ.  O ΛAOΣ TOY OΛYMΠIAKOY».