«Πείτε μας που πήγαν τα λεφτά»

Αρχίζουν σιγά – σιγά να βγαίνουν στην κόντρα οι Ενώσεις της αντιπολίτευσης, που δεν πέρασαν και τόσα καλά, στα χρόνια που διοικεί την ΕΠΟ το καθεστώς Σαρρή.

Μία από τις Ενώσεις, που έχουν πληγεί, είναι και η ΕΠΣ Κιλκίς, καθώς ο πρόεδρός της, Βασίλης Χατζηαποστόλου, είναι γνωστό ότι ήταν πάντα κοντά στον Βασίλη Γκαγκάτση.

Η ΕΠΣ Κιλκίς έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ, την οποία αποκάλυψε το Soccerplus, με την οποία ζητά ενημέρωση (επιβεβαίωση, στην ουσία) για σημαντικά θέματα, που αφορούν τη διοίκηση της ΕΠΟ.

Για παράδειγμα, ποιοι χρησιμοποιούν και για ποιους λόγους πιστωτικές κάρτες της ΕΠΟ, ενώ αφήνει υπονοούμενα για προσπάθεια της διοίκησης Σαρρή να κερδίσει με όχι και τόσο σωστό τρόπο, τις εκλογές της ΕΠΣ Κιλκίς και να εκπαραθυρώσει τον Χατζηαποστόλου.

Αναφέρει η επιστολή της ΕΠΣ Κιλκίς…

“Υλοποιώντας τη δυνατότητα που μας παρέχει το άρθρο 11 του ισχύοντος καταστατικού μας, ασκούμε το δικαίωμα της πληροφόρησης από την Ομοσπονδία για ορισμένα θέματα που είδαν το φως της επικαιρότητας.

Επιθυμούμε να μας γνωστοποιήσετε τις θέσεις και τις ενέργειές για τα συγκεκριμένα ζητήματα:

Α) Εκτενή ενημέρωση για τις πιστωτικές κάρτες της Ομοσπονδίας, ποιοι τις κατέχουν και ποιο το ύψος των δαπανών που επιβαρύνουν το ταμείο και τον προϋπολογισμό της;

B) Είναι αληθές ότι μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κυκλοφορούν με ιδιωτική ασφάλεια και αν ναι, ποια είναι αυτά και από ποιο κωδικό προέρχεται η αμοιβή τους;

Γ) Σε ότι αφορά την μισθοδοσία του κου Ντάλας, ποιο είναι το ύψος αυτής και ποια τα ακριβή καθήκοντά του; Επίσης ρωτούμε ποιο είναι το ποσό της αποζημίωσης που κατέβαλε η Ομοσπονδία στον απερχόμενο -απομακρυνθέντα προπονητή της Εθνικής ομάδας κο Ρανιέρι;

Δ) Τέλος σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη Γενική Συνέλευση το καλοκαίρι του 2014, υποσχεθήκατε ότι μετά από δικές σας ενέργειες θα απαντήσετε στις καταγγελίες της Ενωσής μας, ότι υπάλληλος της Ομοσπονδίας αναμείχθηκε ενεργά στις εκλογές που διενεργήσαμε τον περασμένο Μαϊο στην Ενωσή μας, είτε αποστέλλοντας αθλητικό υλικό, ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Όπως γίνεται κατανοητό κύριε πρόεδρε η πληροφόρηση που ζητούμε έχει να κάνει με τα οικονομικά κυρίως ζητήματα , που αφορούν στη χρηστή διαχείριση των οικονομικών της Ομοσπονδίας και αποβλέπουν στη περιστολή δαπανών για την εξοικονόμηση πόρων για την οικονομική ενίσχυση των Ενώσεων, αλλά και του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου γενικότερα.

Με τις ευχές για καλές γιορτές και Ευτυχισμένο το νέο Ετος 2015, περιμένουμε τις απαντήσεις σας”.