«Περαστικοί από την κατηγορία»

24

Ο Αντώνης Τσιάρας συμμετέχει για πρώτη φορά σε προετοιμασία του Αρη και μιλώντας σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου στο Πράβετς, μίλησε γι’ αυτή την εμπειρία αλλά και για το στόχο της ομάδας να είναι περαστική από την κατηγορία.

«Είναι η πρώτη μου προετοιμασία με την ομάδα του Αρη. Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες της παρουσίας μας εδώ στο Πράβετς. Μέχρι τώρα κάνουμε πολύ καλή και σωστή δουλειά. Τεχνικό, ιατρικό επιτελείο και φυσιοθεραπευτές, αλλά κι εμείς οι ποδοσφαιριστές δίνουμε τα πάντα, ούτως ώστε μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι», τόνισε αρχικά ο Αντώνης Τσιάρας.

«Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στη δουλειά μας. Ξέρουμε ότι γίνονται κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη και ευχόμαστε ό,τι και να γίνει, να είναι για το καλό του συλλόγου. Εμείς έχουμε ένα στόχο. Να προπονηθούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των υποχρεώσεών μας για τη νέα χρονιά. Σε αυτό μας βοηθάει όλους ο προπονητής. Μας δείχνει νέους τρόπους παιχνιδιού και ευελπιστώ όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου, να μπορέσουμε να βελτιωθούμε για να βοηθήσουμε όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα», πρόσθεσε ο μέσος των «κίτρινων».

Ο 20χρονος κατέληξε λέγοντας: «Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα. Είμαστε σε μια κατηγορία που είναι άγνωστη για τον Αρη. Ο στόχος μας είναι να είμαστε περαστικοί και να επαναφέρουμε την ομάδα στη Superleague. Από την άλλη, όμως, όπως είναι φέτος δομημένο το πρωτάθλημα, πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολη κατηγορία. Υπάρχουν πολύ καλές και ποιοτικές ομάδες. Εμείς όμως δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας, θέλουμε να κοιτάξουμε μόνο τη δική μας ομάδα, να δουλεύουμε όσο καλύτερα γίνεται, να κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής και να αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διεκδικώντας μόνο τη νίκη σε κάθε ένα από αυτά. Ξέρουμε ότι ο κόσμος του Αρη είναι πληγωμένος, έχει ακούσει πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια και πλέον περιμένει πράξεις στο γήπεδο. Είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε».