Πωλήθηκε ο Διούδης!

30

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ. Για την ακρίβεια η «δουλειά» θα πρέπει να θεωρείται τελειωμένη κι αυτό είναι το συμπέρασμα από τη χθεσινή συνάντηση του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον τεχνικό διευθυντή των Βέλγων (και πρώην ποδοσφαιριστή και τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ) Άρναρ Γκρέταρσον.

Πιθανότατα εντός της ημέρας θα υπάρξουν και ανακοινώσεις με το κόστος της μεταγραφής (χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη ενημέρωση) να είναι περίπου 200.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων και των τροφείων) συν ένα ποσοστό μεταπωλήσης. Το ποσό βέβαια είναι ενδεικτικό της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στον Άρη, διότι υπό άλλες προϋποθέσεις θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς πως η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη είναι στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Πλέον με τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία της ομάδας, η διοίκηση καλείται να… τρέξει θέματα που αφορούν στην ενίσχυση του ρόστερ με μεταγραφές, αλλά και στην τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων που απαιτούν άμεση επίλυση. Δεν αποκλείεται μάλιστα στην προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη, η ρευστότητα να αποτελέσει όπλο της διοίκησης μήπως και μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα για τους Μανιά και Κύργια.