«Πόντιος» ο Μπιτσάκος

19

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Μπιτσάκου ανακοίνωσε ο Απόλλων Καλαμαριάς, που θα θέσει από αύριο σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συμφωνίας της με τον Αλέξανδρο Μπιτσάκο. Ο Μπιτσάκος είναι γεννημένος στις 23/12/1991 αγωνίζεται ως μέσος και την χρονιά που μας πέρασε ήταν ένα από τα βασικά “γρανάζια” στην μηχανή της πρωταθλήτριας της Football League Νίκης Βόλου με 30 συμμετοχές. Κατάγεται από την Κόρινθο απ’ όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα υπογράφοντας συμβόλαιο στα 16 του χρόνια και αγωνίστηκε μια σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων.

Σήμερα πέρασε με απόλυτη επιτυχία τα εργομετρικά τεστ υπό την επίβλεψη του Dr. Ζιώγα και αφού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. κ. Ανατολίτη έδωσαν τα χέρια για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Απόλλωνα και του ευχόμαστε να έχει μια καλή χρονιά με την φανέλα της ομάδας μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Κυκλοφορούν τα διαρκείας

Με άλλη ανακοίνωσή τους και με σύνθημα «Ζήσε το ταξίδι – Στήριξε το όραμα», οι «Πόντιοι» ενημέρωσαν για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, που αρχίζει από αύριο. Τα εισιτήρια τιμώνται από 80 ως 200 ευρώ.