Πώς προέκυψε ο… “Πατίτο”

Από χθες στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ “παίζει” έντονα το όνομα του Πατρίτσιο Ζουλιάν Ροντρίγκες, πιο γνωστός και ως “Πατίτο”. Είναι ένας από τους παίκτες που φέρονται να απασχολούν τον Δικέφλαο για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του. Ας προσπαθήσουμε να ρίξουμε… φως στην υπόθεση.

Ο Ροντρίγκες ήρθε στη… ζωή του ΠΑΟΚ μέσω του ατζέντη που το καλοκαίρι είχε χειριστεί την υπόθεση του Φακούντο Περέιρα και ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας. Με δεδομένο ότι πρόκειται για μία “ακριβή” περίπτωση λογικό είναι να σκεφτεί κάποιος πως ίσως είναι λίγο δύσκολο να προχωρήσει. Υπάρχει όμως και το εξής. Ο ατζέντης, που είναι κάτοικος Ισπανίας έχει υποσχεθεί πως θα κάνει μία προσπάθεια να φέρει τον παίκτη στην Τούμπα ως ελεύθερο ή ως δανεικό χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει κάτι ο ΠΑΟΚ.

Επίσημη πρόταση από τον Δικέφαλο δεν υπάρχει. Ο παίκτης έχει προταθεί και “αρέσει” όμως. Ωστόσο δεν βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο του ρεπορτάζ είναι ότι ο “Πατίτο” θέλησε να ενημερωθεί για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά τόσο με τον Φακούντο Πάρα του Αστέρα Τρίπολης όσο και με τον Φερνάντο Γοδόι του Παναιτωλικού, με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης στην Ιντεπεντιέντε.