“Πρέπει να αλλάξουν τρόπο και φιλοσοφία”

23

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν στάθηκε βέβαια στο αποτέλεσμα του φιλικού, στάθηκε στην εμφάνιση, που ειδικά στο πρώτο μέρος δεν του άρεσε καθόλου, επισήμανε ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να φτάσει ο ΠΑΟΚ στο σημείο να είναι έτοιμος κι αναφερόμενος στους Μακ και Περέιρα, τόνισε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το παιχνίδι : “Ήταν ένα παιχνίδι προπόνησης, το θέμα είναι όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και μεθοδικά, να είμαστε έτοιμοι για τα επίσημα παιχνίδια.

Η ομάδα είχε δύο πλευρές. Στο πρώτο ημίχροννο, ήταν πάρα πολύ κακή, έκανε πάρα πολλά λάθη, κρατήσαμε τη μπάλα πολύ χωρίς λόγο, σχεδόν όλα ήταν λάθος. Στο δεύτερο, είπαμε να παίξουμε με τρεις πάσες, και ήμασταν καλύτεροι.

Πρέπει να αλλάξουμε τρόπο, συμπεριφορά και φιλοσοφία, που έχουν μάθει αυτά τα παιδιά, πρέπει να παίζουν πιο γρήγορα, να παίζουν κάθετα. Είμαι ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο όχι γιατί κερδίσαμε, αλλά γιατί η εικόνα της ομάδας ήταν τέτοια”

Για τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν : “Είναι και η βελτίωση της ομάδας, αλλά και ο αντίπαλος. Σιγά – σιγά θα ανοίξουν τα πόδια, είμαστε κουρασμένοι, το πρωί κάναμε προπόνηση, που δεν άλλαζε με τίποτα. Είναι πρωτόγνωρες οι προπονήσεις, που γίνονται, είναι πρωτόγνωρες και οι επιβαρύνσεις, που έχουν και οι μικροί και οι μεγάλοι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα”.

Για το πρέσινγκ, που εφάρμοσε σ΄ όλο το παιχνίδι : “Δεν μπορούμε να παίξουμε αλλιώς, δεν γίνεται. Το ποδόσφαιρο σ΄ όλο τον κόσμο είναι αυτό”

Για τους Μακ και Περέιρα : “Να τα αφήσουμε καλύτερα αυτά, να τους δούμε. Κατ’ αρχήν είναι ανέτοιμοι, είναι πίσω σε πολλά πράγματα ακόμα, έχουμε πολλή δουλειά, πρέπει να δουλέψουμε τους διεθνείς, ο ΠΑΟΚ έχει πολλή δουλειά για να είναι έτοιμος”.