«Πρέπει να προσαρμοστούμε…»

17

Ο Μανόλης Καλογεράκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας της ομάδας–μεταξύ άλλων- τόνισε:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που βρίσκομαι στον Άρη. Μέχρι τώρα τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Δουλεύουμε πολύ σκληρά με τον προπονητή μας και με τον κ. Καρατζιοβαλή. Δουλεύουμε πάνω στις αδυναμίες μας και περιμένουμε τους αγώνες για να βγάλουμε τα αποτελέσματα αυτής της δουλειάς», επεσήμανε αρχικά ο Μανόλης Καλογεράκης και πρόσθεσε:

«Επέλεξα να έρθω στον Άρη για τη δυναμική της ομάδας και την ιστορία της. Αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά μέσα από τους αγώνες και την παρουσία μας, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε και να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο προς τα έξω. Η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά 20-24 χρονών. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλοι είμαστε κοντά λόγω ηλικίας. Περιμένουμε κάποιες προσθήκες που θα μας δώσουν το κάτι παραπάνω για την κατηγορία. Προσωπικά προσπαθώ να δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση. Αν ο προπονητής αποφασίσει ότι κάνω για βασικός στην ομάδα, πολύ ευχαρίστως να προσπαθήσω και να τον δικαιώσω».

Και ο 22χρονος τερματοφύλακας, κατέληξε:

«Ο Άρης έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στη Superleague. Η Football League έχει τελείως διαφορετικές καταστάσεις σε σχέση με την πρώτη κατηγορία. Είναι πιο δυνατή κατηγορία, πάει πιο πολύ στις μονομαχίες, στις σέντρες. Είναι μία τελείως διαφορετική κατηγορία, στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε και να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις της. Με τον κόσμο μαζί μας θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα απ’ ότι χωρίς αυτόν. Πρέπει να μας στηρίξει από το πρώτο φιλικό και να είναι ο 12ος παίκτης μας. Είμαστε νεαρά παιδιά και μαζί με την ώθηση του κόσμου μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω».