Προτάθηκε ο Κάμπορα

Η απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου επιθετικού «καίει» καλοκαιριάτικα τον Ατρόμητο. Μήπως σας θυμίζει κάτι το όνομα Χαβιέ Κάμπορα…;

Ναι, ή άλλοτε φονική «κόμπρα» του Αρη, προτάθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες του «Marca – SL» – στην ομάδα του Περιστερίου κι αναμένει στο ακουστικό, τέσσερα χρόνια μετά την αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οταν τον Γενάρη του 2009 ο Αρης έφερνε στην συμπρωτεύουσα τον Αργεντινό Χαβιέ Κάμπορα, η υποδοχή στο αεροδρόμιο δεν είχε καμία σχέση με την αντίστοιχη που επιφύλαξαν οι οπαδοί των «κιτρίνων» στον Σεμπάστιαν Αμπρέου.

Τα τείχη δεν γκρεμίστηκαν για το «κουτάβι» (όπως είναι το παρατσούκλι που συνοδεύει τον Κάμπορα) στο «Μακεδονία» και λίγοι ήταν οι φίλαθλοι που έσπευσαν να τον καλωσορίσουν.

Κι όμως, προϊόντος του χρόνου ο Κάμπορα κατάφερε να γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Αρη και να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση, έπειτα από τα δύο γκολ και το… φονικό ένστικτο που έβγαλε στο «clasico» της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2010.

 

Πηγή: marcasl.blogspot.gr