Ρανιέρι: «Ακόμα καλύτερα αποτελέσματα»

18

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι έβαλε την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ και από σήμερα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τους λόγους που τον έφεραν στην Ελλάδα, χαρακτήρισε πολύ καλή την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έδειξε αισιόδοξος «για καλύτερα αποτελέσματα».

«Είχα κι άλλες προτάσεις. Άλλα είχα καλή αίσθηση μόλις συνάντησα τον πρόεδρο. Ήξερα την Ελλάδα και αποφάσισα ότι είναι καλή λύση να έρθω εδώ.Είδα την Ελλάδα στο Μουντιάλ. Έκανε καλή πορεία. Μου άρεσε το πνεύμα της ομάδας. Θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Θα κοιτάξω να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τόνισε:
«Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για την ομοσπονδία να έρχεται εδώ ένας προπονητής επιπέδου Ρανιέρι. Είναι ευκαιρία να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε τον Ρανιέρι».

Ο 60χρονος προπονητής ξεναγήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είδε το γήπεδο που θα παίζει η Εθνική μας ομάδα, το “Γ. Καραϊσκάκης”, και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ, όπου και υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο με την Ομοσπονδία, το οποίο θα του αποφέρει 800.000 ευρώ ετησίως.