Ρεβεγιόν με… μεταγραφή

Λίγες ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2015, ο Αγροτικός Αστέρας ολοκληρώνε μία ακόμη μεταγραφή, την δεύτερη μετά τον Χιντζίδη, Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ευόσμου απέκτησε τον 30χρονο Σέρβο κεντρικό αμυντικό, Μπόγιαν Ντόικιτς, ο οποίος πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τον Πιερικό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Μπόγιαν Ντόικιτς.  Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός (30 ετών, 25/10/1984) είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια και η απόκτηση του ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος του Αγροτικού Αστέρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των “σταχυοφόρων”, ο Μπόγιαν μίλησε για το ρόλο που έπαιξαν οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Περικλής Αμαναατίδης στο να αποφασίσει ότι ο Εύοσμος είναι ο ιδανικός επόμενος σταθμός της καριέρας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήδη πριν μου μιλήσει ο μάνατζερ μου για τον Αγροτικό Αστέρα, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την οργάνωση και την οικονομική υγεία του συλλόγου λόγω της παρουσίας του προέδρου, του κ. Θεοδωρίδη. Μόλις μίλησα και με τον προπονητή, τον κ. Αμανατίδη, ο οποίος με εντυπωσίασε με τα πλάνα του για την ομάδα, βεβαιώθηκα ότι εδώ θέλω να βρίσκομαι».

Ο Μπόγιαν επέλεξε να φορά τη φανέλα με το νούμερο 60.

Πραγματικός “πύργος” στην άμυνα, ο Ντόικιτς είναι έτοιμος για να προσφέρει άμεσα στην ομάδα, αφού αγωνίζονταν μέχρι πρόσφατα ως βασικός στον Πιερικό: «Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και θέλω με τη βοήθεια των συμπαίκτων μου να κάνω περήφανο τον κόσμο της ομάδας με νίκες και διακρίσεις».