Σε πρώτο πλάνο η Γ’ Εθνική!

21

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των φορέων του Άρη σχετικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας. Πολλές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο φαίνεται πως η απόφαση αφορά πλέον την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως τις επόμενες ώρες θα γίνουν έκτακτα διοικητικά συμβούλια τόσο στον ΑΣ Άρης, όσο και στην ΚΜΑ, που αποτελούν και τους μεγαλομετόχους της ΠΑΕ, που λογικά θα προκηρύξουν γενικές συνελεύσεις, ώστε να επισημοποιηθεί η απόφαση για εθελούσιο υποβιβασμό. Αυτές θα πρέπει να λάβουν χώρα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο και για το λόγο αυτό δεν αποκλείεται να σταλεί έγγραφο προς την ΕΠΟ από τον ΑΣ, το οποίο θα ζητάει παράταση από την Ομοσπονδία ενόψει του ενδεχόμενου να αγωνιστεί η ομάδα στη Γ΄ εθνική.

Βέβαια πλέον αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση όλων όσων έχουν έννομο συμφέρον να μην υποβιβαστεί ο Άρης και να μην μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης. Είναι δηλαδή ορατό το ενδεχόμενο νέων δικαστικών… επεισοδίων.