Συνάντηση Παπαθανασάκη – Ορφανού

22

Για τα θέματα που αφορούν το Καυτανζόγλειο Στάδιο, την κατασκευή νέου γηπέδου στη Μίκρα, αλλά και την προοπτική επένδυσης στην ΠΑΕ Ηρακλής συζήτησαν σήμερα ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Γιώργος Ορφανός, με τον Σπύρο Παπαθανασάκη στην συνάντηση που είχαν στο υπουργείο.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ηρακλής ο κ. Παπαθανασάκης έμεινε ικανοποιημένος με τα όσα συζήτησε με τον κ. Ορφανό, που γνωρίζει πολύ καλά τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν για το χτίσιμο γηπέδου στις εκτάσεις της Μίκρας.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό για τον χρόνο που διάθεσε να ενημερωθεί και να συζητήσουμε θέματα της ομάδας μας μιας και γνωρίζω ότι οι υποχρεώσεις του είναι πολλές και μεγάλες. Είμαι ευχαριστημένος που βρήκα έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα θέματα του Ηρακλή και έχει όλη την διάθεση να βοηθήσει στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος. Είμαι ικανοποιημένος από την κουβέντα που είχαμε και πιστεύω ότι με την βοήθεια του μπορούν να λυθούν αρκετά προβλήματα που μας απασχολούν», δήλωσε ο ομογενής από τον Καναδά επιχειρηματίας.

Από την πλευρά του ο κ. Ορφανός τόνισε ότι:

«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον κ. Παπαθανασάκη καθώς έχει μεγάλο ενδιαφέρον ότι έχει να κάνει με τον Ηρακλή μια ομάδα με ιστορία και διαδρομή πολύ μεγάλη. Είδα με ευχαρίστηση ότι ο κ. Παπαθανασάκης φαίνεται αποφασισμένος να πάει τον Ηρακλή ψηλά, εκεί που του αξίζει άλλωστε. Μιλήσαμε για το θέμα του Καυτανζογλείου άλλα και της κατασκευής του γηπέδου του Ηρακλή στην Μίκρα παράλληλα με την συζήτηση που είχαμε για την γενικότερη πορεία της ομάδας και το πώς θα μπορέσει να φτιάξει ο κ. Παπαθανασάκης και πάλι έναν μεγάλο Ηρακλή. Από την πλευρά μας είναι βέβαιο και σαφές ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια».