Τα είπαν κι… έφυγαν (Video)

21

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11 το βράδυ, η πορεία και η συγκέντρωση των οπαδών του Ολυμπιακού έξω από το κτίριο του ΣΚΑΪ, για να υπερασπιστούν τον πρόεδρό τους, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πορεία έφτασε κοντά στο κτίριο του ΣΚΑΪ στο Φάληρο γύρω στις 10μμ κι αφού είχε ξεκινήσει νωρίτερα από το γήπεδο Καραϊσκάκη…

Επικεφαλής της πορείας ήταν οι βετεράνοι του Ολυμπιακοί, με πρώτους και καλύτερους τον Γρηγόρη Γεωργάτο και τον Γιώργο Αμανατίδη.

sk

Η αστυνομία φρόντισε να αποκλείσει τον χώρο γύρω από το κτίριο του ΣΚΑΪ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των φίλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό ήταν περίπου 4.000, αν και απο τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει αυτή η εκτίμηση δεν επιβεβαιώνεται και ο κόσμος ήταν πολύ λιγότερος. Ίσως ούτε 500.

«”Φωτιά και τσεκούρι” στους συκοφάντες», «Η “δίκη” τελείωσε, η απόφαση βγήκε, είστε ΕΝΟΧΟΙ!», «Λάσπη, ψεύδη, συκοφαντία είστε συνεργοί στην τρομοκρατία», «Κάθε Δευτέρα θα είμαστε εδώ πάρτε το μπ… σας και φύγετε από εδώ», έγραφαν κάποια από τα πανό, που κουβαλούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, ενώ υπήρχε πανό κατά του Αλαφούζου («Αλαφούζε, είσαι ανεπιθύμητος στον Πειραιά») και φυσικά τα περισσότερα συνθήματα είναι κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού, αλλά και του Κυριάκου Θωμαίδη.

«Όσοι σκεφτούν να προκαλέσουν τον κόσμο μας απόψε θα είναι το ίδιο υπόλογοι με τους εντολείς τους και με τους συκοφάντες… Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα διαδηλώσει ειρηνικά για αυτούς που τόσο καιρό χτυπάνε τον Πρόεδρο, την ομάδα, τον κόσμο μας… Με κάθε μέσο και με όλη τους τη λύσσα. Ο κόσμος αηδίασε πια. Και το εκφράζει όμορφα και ειρηνικά. Ελπίζουμε να μας αφήσετε… Αν πάλι όχι…», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει νωρίτερα μέσω facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.