«Τα παιδιά έβγαλαν πρωταθλητισμό»

19

Ο Αναστασιάδης δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια μετά τη σημερινή νίκη επί του Ατρομήτου… Αναφέρθηκε στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και την άγχωσε, στπάθηκε στη νοοτροπία πρωταθλητή που έβγαλαν οι παίκτες όταν έμειναν με δέκα και έδωσε τη δική του εξήγηση για την απουσία του Παπαδόπουλου, που συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία “κατά συνθήκη ψεύδη”.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ :

Για το αν η ομάδα του αγχώθηκε : “Η ομάδα αγχώθηκε, όταν έμεινε με 10 παίκτες. Νωρίτερα, είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 3-1 με τον Σαλπιγγίδη και να τελειώσουμε το παιχνίδι. Όταν μένεις με 10 και μια ομάδα παίζει άναρχα και ανορθόδοξα με τους ψηλούς, είσαι κι εσύ υποχρεωμένος να αλλάξεις”

Για το παιχνίδι: “Πρέπει όλη η ομάδα να λειτουργήσει. Εμείς δεχτήκαμε το γκολ, ενώ η εντολή είναι να μην παίζουμε τεχνητό οφσάιντ, να μην σταματάμε. Κι εμείς σταματήσαμε και δώσαμε την ευκαιρία να μας βάλουν το γκολ. Αλλά η Παναγιά μας τα κάνει έτσι. Μας δίνει το ερέθισμα για να βελτιωνόμαστε. Άλλοι τα βλέπουν αρνητικά, εγώ βλέπω τα θετικά. Κι αν χάναμε το ίδιο θα έλεγα. Αυτή είναι η ουσία, Ο αντίπαλος δεν μας έκανε καμία φάση. Και είμαι χαρούμενος, γιατί εκτός από ένα καταπληκτικό πρώτο μέρος, η ομάδα έκανε και ένα συγκινητικό τελευταίο 25λεπτο με δέκα παίκτες. Τα παιδιά έβγαλαν πρωταθλητισμό”

Για τις απουσίες: Δε με προβληματίζει τίποτα. Ούτε οι απώλειες στα στόπερ. Αυτούς έχω, με αυτούς θα πάω. Να έχετε εμπιστοσύνη στην Βασίλισσα. Αυτή τα βολεύει όλα. Του Μακ δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Ένα χτύπημα είναι, σε δυο μέρες πιστεύω θα είναι καλά. Είναι θέμα οργανισμού, άλλοι χτυπάνε και παίζουν.

Για τους λόγους, που δεν έπαιξε ο Παπαδόπουλος : “Γιατί δεν ήταν καλά. Είχε πρόβλημα στον προσαγωγό και τρεις μέρες δεν έκανε προπόνηση. Δεν το ξέρετε αυτό; Την αποστολή θα την βγάζω εγώ. Όποιος μπορεί θα παίζει, όποιος δεν μπορεί δεν θα παίζει. Απλά είναι τα πράγματα. Και λάθη θα γίνουν. όλοι κάνουν λάθη. όποιος δεν κάνει λάθη, κάθεται σπίτι του. Εγώ δουλεύω και μπορεί να κάνω λάθη”.