Τέλος ο Φύσσας, έρχονται αλλαγές…

18

Δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου ο Τάκης Φύσσας. Η σύμβασή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν πρόκειται να ανανεωθεί, καθώς σύμφωνα με τις ενδείξεις το πόστο του τεχνικού διευθυντή θα καταργηθεί.

Η εξέλιξη αυτή φέρεται να έχει άμεση σχέση με τα αιτήματα που έχει καταθέσει προς την ΕΠΟ ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής Κλαούντιο Ρανιέρι, τα οποία υλοποιούνται σταδιακά.

Αμφίβολο είναι και το μέλλον του Λεωνίδα Βόκολου ως βοηθού προπονητή, μια και όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στην Εθνική, ενώ θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις ομοσπονδιακών προπονητών από τις μικρότερες εθνικές ομάδες.

Ο μόνος που είναι σίγουρος, όπως έχει αναφέρει το Thessports, είναι ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελπίδων και σε ένα ρόλο πιο κοντά στον νέο ομοσπονδιακό προπονητή της Ανδρών.

Ο Ρανιέρι έχει ζητήσει να έχει την τελευταία και αποκλειστική επιλογή των προσώπων που θα στελεχώσουν τα τεχνικά επιτελεία όλων των Εθνικών ομάδων και αυτό σημαίνει πως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις δομές και στα πρόσωπα που υπήρχαν τα τέσσερα τελευταία χρόνια επί εποχής Σάντος.