«Θα είμαστε έτοιμοι»

21

Για την πορεία της προετοιμασίας του Πανθρακικού, την δουλειά που γίνεται, αλλά και τις φιλοδοξίες τις δικές του και της ομάδας του μίλησε ο Αντώνης Λαδάκης. Ο αρχηγός των Θρακιωτών σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας έστειλε επίσης κι ένα μήνυμα στον κόσμο ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:
«Σημασία έχει ότι μέχρι στιγμής κανένα παιδί δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ότι συμβάντα έχουν υπάρξει περιορίζονται σε 3-4 μέρες απουσίας από τις προπονήσεις. Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή διεξάγεται σε ωραίο περιβάλλον, σε άριστες εγκαταστάσεις και είμαστε όλοι ευτυχισμένοι που όλα κυλάνε όπως πρέπει μέχρι στιγμής».

«Εννοείται ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε όμως είναι ξεκάθαρο ότι έχουν γίνει προσθήκες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Το βασικό είναι ότι διατηρήθηκε ο κορμός της περσινής ομάδας και αυτό μας βοηθάει όλους».

«Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας το οποίο περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο, αυτές τις μέρες δουλεύουμε στη τακτική και το μοντάρισμα της ομάδας με την διεξαγωγή φιλικών αγώνων. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τους προπονητές ώστε να μπορούν να γνωρίζουν ακόμη καλύτερα τα νέα παιδιά που αποκτήθηκαν αλλά και για μας ώστε να αποκτάμε κάποιες «ανάσες» από τις διπλές και συνεχόμενες προπονήσεις».

Για τις δικές του φιλοδοξίες ο Αντώνης Λαδάκης είπε:«Στόχος μου είναι να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την ομάδα και οι φιλοδοξίες ταυτίζονται με αυτές του Πανθρακικού».

Τέλος, ο έμπειρος μέσος του Πανθρακικού που και φέτος θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 84 αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: «Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι στις μέχρι τώρα 4 εβδομάδες προετοιμασίας έχει γίνει καλή δουλειά από την ομάδα και ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Εννοείται ότι θέλουμε στο γήπεδο μας όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες».