«Θα κάνουν τον Άρη, Καμπανιακό»

23

«Χείμαρρος» ο Νικήτας Ματθαίου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 αναφέρθηκε στα τεκταινόμενα στην ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, κατηγορώντας τη νυν διοίκηση της ΠΑΕ, ότι έχει σαν στόχο να ρίξει την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Κάτι που επιθυμεί, άλλων αρειανών παραγόντων, οι οποίοι, σύμφωνα με το κ. Ματθαίου, θέλουν να πάρουν την ομάδα τζάμπα.

«Στόχος τους είναι να ρίξουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική. Θέλουν να κάνουν τον Άρη Καμπανιακό. Υπάρχει μια ομάδα 10-15 ατόμων που ελέγχουν τα πάντα», κατονομάζοντας στη συνέχεια τους Παπαϊωάννου, Πόππη, Ορφανίδη, Μπακούρα.

Επίσης τόνισε πως: «Ο Άρης πηγαίνει στον γκρεμό. Αντί να ενισχύεται, αποδυναμώνεται. Δεν μπορούν να πάρουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, άρα δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές. Έφυγαν ο Μανιάς και ο Κύργιας αντί να κάνουν τα πάντα για να τους κρατήσουν. Πωλήθηκε ο Διούδης έναντι 250.000 ευρώ, ενώ θα έπρεπε ο Άρης να πάρει 520.000 ευρώ. Θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτό και θα δούμε πόσα λεφτά πήραν. Οδηγούν την εταιρία σε δόλια πτώχευση. Όλα αυτά θα φανούν στα δικαστήρια».

Επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι είναι διατεθειμένος να κινηθεί νομικά, δικαιολογώντας την στάση του αναφέροντας πως κινδυνεύει άμεσα η προσωπική περιουσία του.