Θανατική καταδίκη, εκβιασμοί και Β’ Εθνική

13

Δήλωση με την οποία ουσιαστικά βάζει τέλος στα σενάρια για Γ’ Εθνική έκανε ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρη σχολιάζει τις εξελίξεις και την κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα τονίζοντας πως όλοι πρέπει να συστρατευούν και να «πολεμήσουν» για τη Β’ εθνική.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Bιώνω τις δραματικές εξελίξεις στον αγαπημένο μου ΑΡΗ. Από την ημέρα που ανέλαβα την προεδρία του ερασιτέχνη εργάστηκα νυχθημερόν, με γνώμονα το συμφέρον του Συλλόγου.

Εκπονήσαμε με τους συνεργάτες μου ένα σχέδιο ανάκαμψης, εξυγίανσης και αναγέννησης. Οραματιστήκαμε ένα νέο ΑΡΗ με αξίες ,κύρος ,αίγλη…. Έναν ΑΡΗ που θα μας κάνει και πάλι υπερήφανους .

Διαπιστώνω με λύπη ότι ο ΑΡΗΣ νοσεί βαρύτατα.  Υπάρχουν δυστυχώς “ σκοτεινές “ δυνάμεις που απεργάζονται την καταστροφή του συλλόγου και φυσικά δεν εννοώ τον λαό του ΑΡΗ, οργανωμένο και μη. Εμμένω σθεναρά στην αρχική μου θέση παραμένοντας πιστός στο Σύλλογο που αγάπησα και υπηρέτησα από το 1971.

Ως αθλητής είχα το όραμα  να δω τον ΑΡΗ πρωταθλητή. Με πολύ κόπο, αγάπη και δουλειά το 1979 μετά από 49 χρονιά ο ΑΡΗΣ έγινε πρωταθλητής Ελλάδος. Ήταν ένας πραγματικός άθλος. Ήταν η κατάκτηση του ονείρου που πολλοί δεν πίστεψαν, αντίθετα πολέμησαν.

Αυτό το διάστημα συντελείται ένα έγκλημα στο οποίο δεν θα γίνω συνεργός.Δεν πρόκειται να είμαι αυτός που θα υπογράψει τη θανατική καταδίκη του εκατόχρονου ΑΡΗ. Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα με το κεφάλι ψηλά και θα συνεχίσω να το κάνω χωρίς να ενδώσω σε κανενός είδους εκβιασμό ,πιστός σε αρχές και αξίες αδιαπραγμάτευτες.

Η απόφαση που έχει ληφθεί από τους θεσμικούς παράγοντες (Γ.Σ Μετόχων της ΠΑΕ,  Δ.Σ ΑΣ ΑΡΗΣ,  Δ.Σ. ΚΜΑ) είναι η ομάδα να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική Κατηγορία. Άπαντες να συστρατευτούμε για να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της (αγωνιστικούς και βιωσιμότητας) και όχι να παραδώσουμε τα όπλα, γεγονός που άλλωστε δεν συνάδει με τον Θεό του πολέμου».