Θέλει Μαντούρο ο Άγιαξ!

23

Μήπως ο Χέντβιγκες Μαντούρο επιστρέψει στον Άγιαξ; Στην Ολλανδία παίζει πολύ αυτή η φήμη εδώ και λίγες ώρες!

Που κολλάει ο Μαντούρο με τον Άγιαξ;

Σήμερα έγινε γνωστό ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Φαν Χάαλ θα προτείνει μέσα στις επόμενες ώρες στον Άγιαξ 18,5 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του 24χρονου αμυντικού χαφ, Ντάλεϊ Μπλιντ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία και στην Αγγλία, ο Άγιαξ σκέφτεται να παραχωρήσει τον διεθνή χαφ και ήδη έχει ψηλά στη λίστα ως αντικαταστάτη του τον Χέντβιγκες Μαντούρο! Ο μέσος του ΠΑΟΚ φέρεται να είναι η πρώτη επιλογή του Άγιαξ κι αυτό το αναφέρει και η αγγλική Mirror!

Ο Ολλανδός έχει βέβαια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αλλά πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ενημερώθηκε πως αν βρει ομάδα μπορεί να φύγει. Τότε δεν έβρισκε ομάδα κι έτσι έμεινε… Από τότε, πάντως, ο Μαντούρο βγήκε στην αγορά, ψάχνοντας ομάδα. Τώρα φαίνεται πως βρέθηκε και αυτή είναι ο Άγιαξ, η οποία από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του.

Κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα όλοι έκαναν την… προσευχή τους να βρει ομάδα και να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά τώρα έχει περάσει αρκετός χρόνος. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης, αν έρθει μια πρόταση από τον Άγιαξ.