«Θέλω να επιστρέψω…»

16

«Είχα δύσκολη περίοδο με τους τραυματισμούς, την οποία, όμως, την έχω αφήσει πίσω». Τάδε έφη Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος σε δηλώσεις του στάθηκε τόσο στο διάστημα της απουσίας του, όσο και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Επίσης αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που είχε με τον Νάτχο πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

«Είχα δύσκολη περίοδο με τους τραυματισμούς, την οποία, όμως, την έχω αφήσει πίσω. Τώρα προπονούμαι σκληρά με την ομάδα και θέλω να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω» είπε αρχικά στη NOVA ο Ισραηλινός μέσος και συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Αισθάνομαι όμορφα στον ΠΑΟΚ. Είμαι νέος παίκτης που θέλει συνέχεια να βελτιώνεται, νιώθω καλά και θέλω να επιστρέψω για να βοηθήσω».

Για τις συζητήσεις του με τον Νάτχο είπε:

«Μίλησα μαζί του πριν έρθω στην Θεσσαλονίκη και αυτά που με είπε ήταν ένα από τους λόγους για να συμφωνήσω με τον ΠΑΟΚ. Μου είπε πόσο όμορφα είναι στην Θεσσαλονίκη, ότι υπάρχουν ομοιότητες με το Ισραήλ και ότι οι άνθρωποι είναι φιλικοί. Το τελευταίο διάστημα δεν μιλήσαμε, επικοινωνήσαμε πριν την διακοπή, με ρώτησε για τον τραυματισμό μου και μου ευχήθηκε όλα να πάνε καλά».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και εμείς, όμως, έχουμε καλό σύνολο. Εχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε ξανά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με νίκη στην Τούμπα».