Τι εννοούσε ο Γιακουμίδης;

Σε μία δήλωση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια προχώρησε ο υπεύθυνος ο διευθυντής του Εμπορικού Τμήματος και των Δημοσίων Σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, Γιώργος Γιακουμίδης,

Σε συνέντευξή του στον Arena 89.4 FM, ρωτήθηκε για την πιθανότητα να μην πετύχει την κατάκτηση της πρώτης θέσης η ομάδα. Η απάντησή του ήταν η εξής: «Υπάρχει σχέδιο και για αυτό, ελπίζω να μην χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε. Βέβαια, δεν θα κάνουμε κάτι που θα πλήξει την ιστορία του Άρη αλλά υπάρχει ένα δεύτερο πλάνο σε περίπτωση που ο Άρης δεν κερδίσει την πρώτη θέση. Πάντα υπάρχουν λύσεις. Εγώ είμαι βέβαιος πως δεν θα χάσουμε την άνοδο».

Το «δεύτερο πλάνο» που είπε ο Γιακουμίδης συζητήθηκε έντονα, αφού ήταν αναμενόμενο να οδηγηθεί κάποιος στο συμπέρασμα εξαγοράς ΑΦΜ. Πάντως όπως διέρρευσε, εκείνο που εννοούσε ήταν πως με την διάλυση της Νίκης Βόλου και την διαφαινόμενη παρόμοια κατάληξη και του ΟΦΗ, τότε θα γίνουν κινήσεις από ην πλευρά του Άρη, ώστε οι ομάδες που θα προβιβαστούν από την Γ’ εθνική, να είναι περισσότερες.