Το αντίο του Αγγελίδη και ο ΠΑΟΚ

16

Δηλώσεις του νέου προέδρου του ΠΑΟΚ Ιάκωβου Αγγελίδη φιλοξενεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην ιστοσελίδα της. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Από την ώρα που την ανέλαβε ο Μιτς Γκολντχάρ, έχει πραγματοποιήσει τεράστια πρόοδο. Είμαι βέβαιος πως οι αφοσιωμένοι στον σύλλογο άνθρωποι που βρίσκονται εδώ θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τη Μακάμπι σε όλα τα επίπεδα. Θα ήθελα να αναφέρω τις θερμές μου ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη κ. Γκολντχάρ, που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να αποτελέσω μέρος του οράματός του. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία να συμμετάσχω στο πρότζεκτ της Μακάμπι. Αρχική μου πρόθεση ήταν να παραμείνω στο Ισραήλ, όμως για διάφορους λόγους δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια, ήρθε η στιγμή να φύγω για να αναλάβω μία άλλη μεγάλη πρόκληση που είναι η θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Η Μακάμπι πλέον έχει οργανωθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και είμαι βέβαιος πως με την επιστασία του κ. Γκοντάρ θα συνεχίζει να μεγαλώνει».

Επίσης υπάρχουν δηλώσεις και του Γκολντχάρ ο οποίος με τη σειρά του αποχαιρετά τον Αγγελίδη: «Ο Ιάκωβος παρουσίασε τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά τις αξίες και την επαγγελματική ηθική. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τη Μακάμπι. Μέσα από τον ηγετικό του ρόλο, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά στην οικοδόμηση μίας σωστής επαγγελματικής κουλτούρας στη Μακάμπι. Εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι αναγνωρίζουν πως οι επιτυχίες μας συμπεριλαμβανομένου και των πρωταθλημάτων μας, δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη συμβολή του Ιάκωβου. Επίσης, είναι στενός προσωπικός μου φίλος και εξ ονόματος ολόκληρου του οργανισμού της Μακάμπι τον ευχαριστώ δημοσίως. Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ, είμαστε σίγουροι πως και εκεί θα πετύχεις διάφορα με την ίδια αξιοπρέπεια και ακεραιότητα».