Το δίλημμα του ΑΣ και η γυναικεία ομάδα

19

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Άρη Τάσος Οικονόμου μίλησε για όλα όσα γίνονται το τελευταίο 24ωρο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Επανέλαβε την στήριξη του ΑΣ στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, τόνισε πως με βάση τα παραστατικά που έχει στα χέρια του ο Γιώργος Γαλανός δεν έχει βάλει τα χρήματα που λέει, ενώ για το θέμα με το κλειστό γήπεδο στον αγώνα της γυναικείας ομάδας εμμέσως πλην σαφώς κατηγόρησε τον Γαλανό.

Αρχικά ο Οικονόμου είπε: «Στις 20:30 έχουμε διοικητικό συμβούλιο με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Χθες καλέσαμε τον κ. Γαλανό. Σήμερα μάθαμε ότι δεν θα έρθει».

Για το θέμα της απόλυσης του Καλαϊτζίδη ανέφερε: «Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει συμβόλαιο με τον ΑΣ. Ο κ. Γαλανός προχώρησε στην απόλυσή του χωρίς να μας ενημερώσει. Θα το δούμε το βράδυ. Εμείς εξακολουθούμε να στηρίζουμε Καλαϊτζίδη».

Για οικονομικά ζητήματα του ποδοσφαιρικού τμήματος τόνισε: «Τα παραστατικά που μου έχουν δοθεί αφορούν τα έσοδα από τα διαρκείας, τα εισιτήρια των δύο εντός έδρας αγώνων και από μια μικρή χορηγία. Παραστατικά δαπανών μας έχουν δοθεί για ένα ποσό περίπου το ίδιο. Παραστατικά τα οποία έχουν εκδοθεί δεν έχουμε άλλα. Έχουμε ζητήσει και πολύ καλά θα κάνει μας τα φέρει ο κ. Γαλανός. Είχαμε μια ανοχή 20-25 μέρες από τότε που άρχισε το πρωτάθλημα. Όλα τα παραστατικά έπρεπε να δίδονται στον ΑΣ κάτι τέτοιο το έχουμε ζητήσει κατά επανάληψη. Παραστατικά στο όνομα της εταιρείας του δεν μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε

Για το επεισόδιο στα γραφεία τόνισε: «Δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Δεν ήμασταν παρόντες. Σίγουρα αν έχει γίνει κάτι το καταδικάζουμε».

Για το θέμα με το γήπεδο και την γυναικεία ομάδα του Άρη επεσήμανε: «Είμαστε οικοπεδούχοι και ιδιοκτήτες του γηπέδου. Το ματς ήταν 10:30 και οι αποστολές ήρθαν στις 9. Επικοινωνήσαμε με τον φύλακα πολλές φορές τις ημέρες που προηγήθηκαν, αλλά εκείνος δήλωνε απολυόμενος από την ΠΑΕ και δεν μας έδινε τα κλειδιά. Σε εμένα προσωπικά είπε: ‘’Δεν μπορώ να δώσω τα κλειδιά δεν μπορώ να ανοίξω το γήπεδο’’. Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ήταν απόφαση του κ. Γαλανού. Πως ανοίγει το γήπεδο όταν παίζει η ανδρική ομάδα».

Καταλήγοντας παραδέχθηκε πως ο ΑΣ καλείται να αποφασίσει Γαλανός ή Καλαϊτζίδης: «Το δίλημμα είναι αυτό και θα αποφασίσει το βράδυ το συμβούλιο».

* Η συνέντευξη δόθηκε στο Αθλητικό Metropolis