Το Σάββατο ο Κάμπος

24

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Πάουλο Κάμπος, ο Βραζιλιάνος τεχνικός παίρνει τον δρόμο για την Θεσσαλονίκη. Και θα είναι ένα ταξίδι Γολγοθάς, το οποίο ξεκινάει σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο.

Ο 57χρονος τεχνικός ξεκινάει από το Ρίο, με πρωτελευταίο σταθμό του ταξιδιού του την Κωνσταντινούπολη, όπου και θα διανυκτερεύσει την Παρασκευή και το πρωί του Σαββάτου θα αρχίσει το ταξίδι με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Θεωρείται δεδομένο πως θα είναι κανονικά στο γήπεδο για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας, αλλά εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου το δίδυμο Μπουγιουκλή-Σίτσα θα βρίσκεται στον πάγκο.

Στο μεταξύ ένα ενδιαφέρον στοιχείο της συμφωνίας του Κάμπος με τον Άρη είναι πως θα έχει συνολική διάρκεια τρία έτη, αν κι εφόσον η ομάδα πετύχει ισάριθμες ανόδους σε δύο χρόνου. Δηλαδή κάθε χρόνο που θα «ανεβαίνει» κατηγορία η ομάδα αυτόματα θα ανανεώνεται η συνεργασία.

Από κει και πέρα εντός της ημέρας θα γίνει και συνάντηση με τον Γιάννη Τοπαλίδη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν θα υπάρξει συνεργασία και τι ακριβώς θα περιλαμβάνει αυτή.