Το ταξίδι των Grobari στην Ελλάδα (vids)

Η παρουσία των φημισμένων Grobari στην Ελλάδα για τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολη σήμανε «συναγερμό» στην ελληνική αστυνομία, αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά και χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Οι οπαδοί της Παρτίζαν κάλυψαν οδικώς 1.250 χιλιόμετρα, από το Βελιγράδι μέχρι την Τρίπολη, είδαν την ομάδα τους να γνωρίζει την ήττα από τον Αστέρα και επέστρεψαν πίσω στη βάση τους, αφού πρώτα αποχαιρέτισαν και κάποιους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι επίσης έκαναν το ταξίδι προς την πόλη της Αρκαδίας.

Οι Grobari ανέβασαν στο διαδίκτυο ένα βίντεο με το οδοιπορικό τους από το Βελιγράδι στην Τρίπολη, που έγινε υπό το άγρυπνο βλέμμα της ελληνικής αστυνομίας, μόλις πέρασαν σε ελληνικό έδαφος.

Δείτε το βίντεο με το ταξίδι προς την Αρκαδία, «ντυμένο» υπό τους ήχους του Ζορμπά, τα συνθήματα υπέρ του ΠΑΟΚ, τα συνθήματα κατά του Ολυμπιακού στα ελληνικά (!) και πολλές έντονες στιγμές και τετ α τετ με τους έλληνες αστυνομικούς.

Το βίντεο ξεκινάει στις 5 το ξημέρωμα της περασμένης Πέμπτης, όταν και οι Grobari πέρασαν τα σύνορα των Ευζώνων, ενώ υπάρχει και αναφορά στους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που έφυγαν από τη ζωή στο ατύχημα των Τεμπών: