«Τον Μάιο θα είμαστε καλά»

25

Ο Αγγελος Αναστασιάδης εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, σε σύντομες δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού.

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Να ευχαριστήσω τα παιδιά γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια, κάνουν καλή ζωή κι αυτό είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ και για τον κόσμο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αμυντικό κομμάτι, δεν μας δημιούργησαν καμία απολύτως φάση και είναι μία πολύ σπουδαία ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό. Θα έρθει η βελτίωση και στην επίθεση, όταν θα είμαστε πιο ξεκούραστοι και θα έχουμε πιο καθαρό μυαλό», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Δεν παρέλειψε βέβαια να επικαλεστεί και την Παναγία, που γιορτάζει αύριο, λέγοντας: «Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ σημαντική. Θα αφήσω την τύχη της ομάδας στα χέρια της Βασίλισσας, στα χέρια της Παναγιάς που γιορτάζει κιόλας αύριο. Κάποιοι θα πουν αυτός τι θα κάνει θα κάθεται;. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θα το πει. Θα δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ κι από το βράδυ ως το πρωί. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην Παναγία και πιστεύω ότι τον Μάιο θα είμαστε καλά».