Τρεις… λαλούν, ποιος θα χορέψει;

16

Με τα χρονικά περιθώρια να έχουν στενέψει επικίνδυνα ή για την ακρίβεια να μην υπάρχουν, τα τελευταία 24ωρα φαίνεται πως έχουν προκύψει συνολικά τρεις… διαδρομές μήπως και…

Θα μπορούσαν να θεωρηθούν κι επιλογές, όμως για την ώρα κάτι ξεκάθαρο δεν υπάρχει αν και τα δεδομένα αλλάζουν κάθε στιγμή. Ο Άρης ή για την ακρίβεια η εν ενεργεία παράγοντες της ομάδας (σε όλα τα επίπεδα ΑΣ, ΚΜΑ, ΠΑΕ) καλούνται να λάβουν σημαντικές αποφάσεις και πιθανότατα κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας να έχουμε εξελίξεις ή τουλάχιστον ένα δείγμα αυτών.

Παίρνοντας χρονικά τα πράγματα, χθες το απόγευμα ο Θανάσης Κώνστας παρουσίασε τις εγγυήσεις που του ζητήθηκαν. Η εγγυητική των 2,5 εκατ. ευρώ εμφανίστηκε κι απομένει να γίνει ο έλεγχός της (όπως τουλάχιστον ειπώθηκε στην χθεσινή συνάντηση) για να φανεί αν όντως αποτελεί επιλογή. Αν όλα είναι όπως παρουσιάστηκαν, τότε συντρέχουν οι οικονομικές προϋποθέσεις για να τρέξει η διαδικασία για το άρθρο 106 ια, πράγμα που σημαίνει πως ο Άρης, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξει στην Β’ Εθνική.

Χθες επίσης, υπήρξε η επιβεβαίωση μέσω δηλώσεων του Γιώργου Αρβανιτίδη, πως τον ενδιαφέρει ο Άρης. Κίνηση δεν έχει κάνει κι έτσι δεν έχει ξεκαθαρίσει υπό ποιες προϋποθέσεις θα ήθελε να εμπλακεί. Αν δηλαδή μιλάμε για Β’ Εθνική ή αν ο Αρβανιτίδης «ψήνεται» για Γ’ Εθνική και εκκαθάριση. Μια διαδικασία θιασώτης της οποίας είναι και ο Γιώργος Γαλανός, που δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να τοποθετηθεί για το αν ενδιαφέρεται να μπει ξανά δυνατά στο παιχνίδι.

Την ίδια ώρα η διοίκηση Στεφανίδη «τρέχει» την ομάδα, τουλάχιστον μέχρι να καταλήξει κάπου η… μπίλια.