Τριπλό… χτύπημα Απόλλωνα

21

Κι άλλους ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Καλαμαριάς, ο οποίος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση τριών μεταγραφικών κινήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κοκκινόμαυροι» προχώρησαν στην απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Χαράλαμπου Μαυροκεφαλίδη (στην φωτογραφία με τον Γιάννη Ζαπρόπουλο), που έχει παίξει στην Κ20 του Άρη και τον Κιλκισιακό, του 24χρονου φορ Απόστολου Αναστασίου και του 23χρονου επίσης επιθετικού Χρήστου Ευσταθίου από τον Ηρακλή Ψαχνών.

Η ανακοίνωση για Αναστασίου και Ευσταθίου αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Απόστολο Αναστασίου και Χρήστο Ευσταθίου.

Ο Αναστασίου είναι γνώριμος στους φιλάθλους της ομάδας μας αφού ήρθε την περσινή χρονιά στα μισά της σεζόν και πρόλαβε να καταγράψει 4 συμμετοχές. Εκτός από τον Απόλλωνα έχει αγωνιστεί σε Μακεδονικό, Ολ. Βόλου, Νίκη Βόλου, Αν. Επανομής και Αν. Γιαννιτσών.

Ο Ευσταθίου είναι επιθετικός 23 ετών και έχει αγωνιστεί σε Φωκικό, Α.Ο. Γλυφάδας και στον Ηρακλή Ψαχνών όπου την χρονιά που μας πέρασε έπαιξε σε 15 αγώνες και σημείωσε 5 γκολ».

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα για τον Μαυροκεφαλίδη:

«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου αμυντικού Χαράλαμπου Μαυροκεφαλίδη. O Mαυροκεφαλίδης έχει αγωνιστεί σε Κιλκισιακό και στην Κ-20 του Άρη».