Βρήκε λύση ο Σάμιος

43

Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο υποστηρίζει ότι βρήκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Θανάσης Σάμιος, που γνωστοποίησε ότι νέος πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο Στέλιος Ζημηλιάγκος.

Με δήλωσή του που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα «sportdrama.gr», ο ιδιοκτήτης της Δόξας αναφέρει: «Στηρίζω το νέο εγχείρημα στην ΠΑΕ Δόξα με τον νέο πρόεδρο Στέλιο Ζημηλιάγκο. Ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με το νεαρό επιχειρηματία στην κεφαλή της ΠΑΕ. Εγώ του έδωσα την συγκατάθεσή μου. Στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να τρέξει την ομάδα.

Η πρόθεσή μου είναι να αποτραβηχτώ από την ομάδα εφόσον όλα πάνε καλά. Από εκεί και μετά θα δρομολογηθεί και το θέμα των μετοχών. Να μην ξεχνάμε ότι και εγώ όταν ήρθα στην Δόξα έκανα έξι μήνες για να πάρω τις μετοχές στην ιδιοκτησία μου».

Εντός των ημερών αναμένεται δημόσια τοποθέτηση από το νέο πρόεδρο της Δόξας, από την οποία ίσως γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Σάμιο αλλά και για τις πρώτες του κινήσεις, ώστε να παρουσιαστεί η Δόξα αξιόμαχη στη Φούτμπολ Λιγκ.