«Χάρηκα το χειροκρότημα στην ήττα»

21

Ο Βιντσέντσο Μοντέλα είπε αρκετά πράγματα στην συνέντευξη τύπου, η μεταφράστια που επιλέχτηκε και δεν έχει σχέση με ποδόσφαιρο, μετέφρασε λίγα, και γενικώς τα όσα φέρεται να είπε ο προπονητής της Φιορεντίνα, μεταφέρονται με επιφύλαξη.

Σε κάποια αποστροφή του λόγου του, πάντως, και όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Μοντέλα αναφέρθηκε στο χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΟΚ στους παίκτες τους, παρά την ήττα.

Τα όσα φέρεται να είπε ο Ιταλός προπονητής…

Για το παιχνίδι :  “Κάναμε μια καλή νίκη, κόντρα σε μια δυνατή ομάδα, δείξαμε ωραία στάση στο παιχνίδι, στο τέλος υπήρχαν κάποια θέματα στην άμυνα, αλλά επιστρέφουμε στο σπίτι μας με μια καλή νίκη”

Για το αν τον ικανοποιούν οι 9 βαθμοί κι αν κρίθηκε η πρόκριση : “Ήταν κάτι θετικό, αλλά δεν έχει τελειώσει η πρόκριση”.

Για τα φαβορί για την πρόκριση : “Πιστεύω μπορεί ο ΠΑΟΚ. Θα θέλαμε να μας ακολουθήσει”.

Για την ψυχολογία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Μίλαν : “Με τις νίκες ανεβαίνει η διάθεση, αλλά είμαστε η ομάδα που είμαστε, παίζουμε σωστά,λ δεν πρέπει να μας επηρεάζει το προηγούμενο παιχνίδι”

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας : “Ήταν νορμάλ. Περίμενα θερμή ατμόσφαιρα, χάρηκα που ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα, ακόμη και στην ήτττα. Μπράβο στους οπαδούς που το κάνουν. Συμβαίνει και σε μας στην Φιορεντίνα”