Χώρισαν «πατέρας και γιος»

24

Θα θυμάστε πριν από λίγο καιρό τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί μετά από κάποιες δηλώσεις του Ολιβιέ Καπό κατά του Γιάννη Κομπότη. Θα θυμάστε επίσης ότι ένα 24ωρο μετά τον Γάλλο, είχε δώσει συνέντευξη στην πατρίδα του, την Πολωνία, Σεμπάστιαν Πρζιρόφσκι χαρακτηρίζοντας τον ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού, «πατέρα» του.

Μερικές εβδομάδες αργότερα ωστόσο,πατέρας και γιος χωρίζουν αφού λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών, κοινή συναινέσει και κατόπιν αιτήματος του ποδοσφαιριστή για προσωπικούς λόγους.

Έτσι τουλάχιστον τονίζεται στην ανακοίνωση του Λεβαδειακού. Στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Sebastian Przyrowski.
Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να λύσει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ για προσωπικούς λόγους έγινε δεκτή από τη Διοίκηση εκτιμώντας το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Η ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και τονίζει ότι η «πόρτα» της ομάδας μας είναι πάντα ανοικτή για αθλητές όπως ο Sebastian».