Υπό διάλυση η Δόξα Δράμας!

24

Το διοικητικό αδιέξοδο παραμένει και η ιστορική Δόξα Δράμας είναι ένα βήμα πριν από τη διάλυση! Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες έχουν αποχωρήσει, το φλερτ με τον Ιβάν Σαββίδη δεν προχώρησε, σε ναυάγιο οδηγούνται και οι επαφές με τον επιχειρηματία Στέλιο Ζημιλιάγκο.

Μέσω του επίσημου προφίλ της ΠΑΕ Δόξας Δράμας στο Facebook εξαπολύεται (νέα επίθεση) στον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη Θανάση Σάμιο για την κατάντια της ομάδας!

Μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Καλημέρα σε όλους μας. Εγινε τελικά η συνάντηση του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία Στέλιου Ζημιλιάγκου, με τον μεγαλο(Α)μετοχο και μάλιστα δυο φορές. Η πλευρά τού κου Ζημιλιάγκου, όντως έχει δηλώσει αληθινό ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών και είναι προς τιμήν του, τα όσα έχει κάνει και πει.

O μεγαλομέτοχος της Δόξας Δράμας «παίζει, κοροϊδεύει και «δίνει μαύρο χρώμα στα όνειρα μιας ολόκληρης πόλης». «Όπου σταματά η λογική, είναι πάντα εκεί ο μεγαλο(Α)μέτοχος. Μαύρο χρώμα στη διάθεση οποιουδήποτε επενδυτή κάνει σχέδια και όνειρα για τη Δόξα Δράμας. Είναι πλέον ολοφάνερο ότι δεν έχει καμία διάθεση να πουλήσει ή να παραχωρήσει τις μετοχές, γιατί ξέρει πως έτσι η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα προχωρήσει. Δεν θέλει λοιπόν. Παίζει. Κοροϊδεύει. Γελοιοποιεί με τον δικό του τρόπο μια ολόκληρη πόλη.

Σήμερα δύσκολα πωλείται ένα σπίτι, και αυτός θέλει να πουλήσει ομάδα. Μετά από όλα αυτά και αν φυσικά δεν βρεθεί λύση, η προσωρινή διοίκηση δεν έχει λόγο ύπαρξης και θα παραιτηθεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες. Κάτι που σίγουρα έπρεπε να γίνει με την λήξη του πρωταθλήματος. Αλλά ένα ρητό λέει ”στερνή μου γνώση, να σε είχα πριν’».