Άρης: Απάντηση με ανακοίνωση και βίντεο (vid)

85

Με μία ανακοίνωση κι ένα βίντεο, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Άρη απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας περί περίεργων συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, που έκρινε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αντί απάντησης στην ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας, που υπαγορεύτηκε προφανώς από την πικρία της ήττας, σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του προπονητή σας Γιώργου Ρούσση στο volleyplanet.gr.

«Θα μπορούσαμε να περάσουμε στον τελικό, κάναμε μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια σε μία δύσκολη έδρα, αλλά ο Άρης έπαιξε κι αυτός πολύ καλά και προκρίθηκε ΑΞΙΑ στον τελικό».Η προσοχή μας πλέον είναι στραμμένη στον μεγάλο τελικό. Καλό σας καλοκαίρι…».

Λίγο αργότερα έγινε και μία ανάρτηση στο facebook στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Μπορεί η πίεση του αγώνα να ήταν μεγάλη, αλλά για ακόμα μια φορά ο φίλαθλος κόσμος του Άρη, έδειξε το μεγαλείο του. Στο 3ο σετ και όταν η ομάδα μας προηγήθηκε με 24-22, η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, Μελίνα Εμμανουηλίδου, ένιωσε μια προσωρινή αδιαθεσία από την πίεση του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο, όλο το γήπεδο χειροκροτούσε παρατεταμένα μέχρι να σηκωθεί η αθλήτρια του ΑΟ Θήρας, ενώ 2 γιατροί φίλοι της ομάδας του Άρη, έσπευσαν αμέσως στον αγωνιστικό χώρο, για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Όπως αποδείχτηκε δεν είχε κάτι σοβαρό, καθώς άμεσα σηκώθηκε και ολοκλήρωσε κανονικά όλο τον αγώνα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα…”.

Μάλιστα υπάρχει και σχετικό βίντεο: