Ανδρέου: «Θα φτάσει ψηλά αυτή η ομάδα»

156
ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ / ÐËÅÉ ÏÖ

Ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Γιώργος Ανδρέου μίλησε στο Αθλητικό Mteropolis 95,5 για την φετινή πορεία της ομάδας βόλεϊ, τον ημιτελικό με τον Ο.Σ.Φ.Π αλλά και την πίστη του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για το που μπορεί να φτάσει η φετινή ομάδα: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ συνέχεια. Τόσα χρόνια ασχολήθηκα με αυτό το τμήμα. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πλήρες ρόστερ. Έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε μπροστά το πρωτάθλημα και πρέπει να περιμένουμε την επιτυχία να έρθει. Φέτος η ομάδα είναι η πιο ακριβή στο πρωτάθλημα, πιο ακριβή και από πέρυσι. Υπάρχουν τεράστιοι αθλητές, όπως ο Σεπέδα, οι Αμερικανοί, ο Χιμένεθ και οι κεντρικοί. Θα φτάσει ψηλά αυτή η ομάδα».

Αν παραμένει κοντά στην ομάδα παρά την αποχώρησή του: «Παραμένω στη διοίκηση του Α.Σ., γνωρίζω τα προβλήματα και μιλάω και με τον κ. Κατσαρή. Δεν έχω μιλήσει με τον κ. Τσαλόπουλο, γιατί γενικά φέτος παρακολουθώ διακριτικά την πορεία της ομάδας. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει κάτι και ελπίζω ότι θα είναι πρωταθλητής. Θα πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στο τμήμα βόλεϊ: «Είναι νωρίς να το απαντήσουμε αυτό. Αγαπάω πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ. Είχα ένα ατύχημα και έμειναν πίσω οι δουλειές μου. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Θα δούμε στο μέλλον. Τον έχω μέσα στην καρδιά μου τον ΠΑΟΚ. Προχθές μίλησα με τα παιδιά και τους ευχήθηκα για το ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι μέσα στον στόχο του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ και θέλει λίγο μεγαλύτερη αποφασιστικότητα για να αλλάξουν τα πράγματα. Εμείς πέρυσι δουλεύαμε αλλιώς και φέραμε, όπως φέραμε, την επιτυχία. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είναι το πιο πλήρες ρόστερ το φετινό».