Αποχωρεί από το βόλεϊ η Nova!

Η NOVA, η οποία εδώ και περισσότερο από μια δεκαετία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της βόλεϊ λιγκ με επιστολή που απέστειλε αργά το βράδυ, εκφράζει με κάθε επισημότητα την δυσαρέσκεια της για την αρνητική απάντηση που έλαβε στο αίτημα για μετάθεση της ώρας διεξαγωγής του αγώνα (από 19:00 στις 17:30) και ενημερώνει παράλληλα την ΕΣΑΠ ότι δεν θα συνεχίσει να επενδύει στο πρωτάθλημα της.

Μια εξέλιξη, η οποία δεν προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, καθώς εδώ και καιρό υπήρχαν οι πληροφορίες που ήθελαν το συνδρομητικό κανάλι να μην θέλει ούτως ή άλλως να συνεχίσει να έχει τα δικαιώματα της βόλεϊ λιγκ (θεωρώντας ότι δεν έχει ιδιαίτερα οφέλη) κι όπως φάνηκε η ιστορία με τον 5ο τελικό ήταν η αφορμή για να προκύψει το διαζύγιο μια ώρα αρχύτερα.

Η NOVA, όπως επανειλημμένα έχουμε τονίσει μέσω του sportsfeed.gr τα προηγούμενα χρόνια είχε δώσει μια λάμψη (που σε πολλές περιπτώσεις δεν την άξιζε) στο πρωτάθλημα της βόλεϊ λιγκ.

Ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο χειρίστηκε το όλο ζήτημα και ο τρόπος που επιλέγει το «αντίο» δείχνει ξεκάθαρα ότι απλά έψαχνε αφορμή για να αποχωρήσει.

πηγή: sportsfeed.gr