«Ασπρόμαυρη» συμμετοχή στο All Star

Τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ θα πάρουν μέρος στο All Star Game στην Σύρο, με τον Φιλίποφ να είναι ο μόνος Έλληνας στην τετράδα την οποία συμπληρώνουν οι Αλεξάνταρ Όκολιτς, Νιλς Κλαπβάικ και  Γκάρετ Μουαγκουτουτία.

Αναλυτικά όσα είπαν οι παίκτες του Δικεφάλου:

Αλεξάνταρ Όκολιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόσκληση και τη συμμετοχή μου στη γιορτή του βόλεϊ. Θα δω αρκετούς φίλους μου και πιστεύω ότι θα είναι ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο, όπου θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Ελπίζω ειλικρινά το κοινό να διασκεδάσει με το θέαμα».

Γκάρετ Μουαγκουτούτια: «Αισθάνομαι πολύ τυχερός που συμμετέχω στο All Star Game, μιας και δεν βρίσκομαι αρκετό καιρό στην Ελλάδα. Οπότε δεν θα μπορούσα, παρά να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν και μου δίνουν την ευκαιρία να δω το νησί της Σύρου, έστω και για μια μέρα. Είμαι ενθουσιασμένος, τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου που θα παρακολουθήσει μαζί με την κόρη μου την όμορφη αυτή διοργάνωση».

Ντίμα Φιλίποφ: «Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα στην ομάδα των Ελλήνων All Star. Πρόκειται για μια διοργάνωση που μόνο καλό μπορεί να κάνει στο άθλημα. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι αυξημένες και η πίεση είναι μεγάλη για όλους τους αθλητές, οπότε τέτοιου είδους διοργανώσεις αποτελούν μια καλή ευκαιρία για αποφόρτιση και ένα διασκεδαστικό σαββατοκύριακο. Ο κόσμος θα το χαρεί πολύ».

Νιλς Κλάπβαικ: «Είμαι μόλις δυο μήνες στην Ελλάδα και η επιλογή μου στο All Star Game με την ομάδα των ξένων αθλητών, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με ψήφισαν. Ανυπομονώ να συναντήσω και να αγωνιστώ απέναντι σε φίλους μου. Εύχομαι οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και να διασκεδάσουν μαζί μας».