Βρήκε ομάδα ο Γκόμες!

71

Την 1η Δεκεμβρίου 2017 ο Γκόμεζ έπαιξε κόντρα στη Χαλκίδα, σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ…

Η ομάδα της Εύβοιας είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς στη 2η σεζόν της στη βόλεϊ λιγκ με τη λήξη του πρώτου γύρου φιγουράρει στην 3η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν επαναπαύεται στις δάφνες που έχει ήδη κερδίσει, αλλά πάει για το μεγάλο μπαμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση σύμφωνα με πληροφορίες είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Χάρι Γκόμεζ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, αλλά για οικογενειακούς λόγους παρά τις όποιες προτάσεις είχε από το εξωτερικό, ήθελε να παραμείνει Ελλάδα.

Την πόρτα του Γκόμεζ τις τελευταίες ημέρες χτύπησαν κι άλλοι σύλλογοι από την Ελλάδα, ωστόσο ο Βενεζουελανός φαίνεται να πείστηκε από τους ανθρώπους της Χαλκίδας κι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο μέχρι το τέλος της σεζόν θα φορά τη φανέλα της ομάδας της Εύβοιας!

Κι εφόσον ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή ο Ηρακλής αποκτά τεράστια δυναμική στη μάχη της 3ης θέσης (ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι πρώτος κι ο ΠΑΟΚ λογικά δεύτερος), ενώ σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και η παρουσία του στα play off.

πηγή: sportsfeed.gr