Γκαράς: «Βήμα-βήμα για το πρωτάθλημα»

58

Ο Δημήτρης Γκαράς μίλησε για τις παγίδες που κρύβουν για τον ΠΑΟΚ οι τελικοί με τον Φοίνικα Σύρου, για τα δυνατά σημεία των αντιπάλων, αλλά και για την προοπτική να συνδυαστούν τα 90 χρόνια του Δικεφάλου με άλλο ένα πρωτάθλημα.

« Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα του Φοίνικα είναι ο διαγώνιός του, ο Ντόκιτς. Αν τον περιορίσουμε σε πολλές κατευθύνσεις και μπορέσουμε να κόψουμε πολλά χτυπήματά του, νομίζω ότι η νίκη θα έρθει προς το μέρος μας. Επίσης, έχουν καλό σερβίς και πρέπει και εκεί να φανούμε προσεκτικοί, γιατί το γήπεδό τους είναι μικρότερο από το δικό μας και η προσαρμογή θα είναι λίγο πιο δύσκολη για εμάς. Έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο, για να φύγουμε νικητές από την Σύρο», δήλωσε αρχικά ο λίμπερο του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, τόνισε ότι η χαρά για την επικράτηση επί του Ολυμπιακού ανήκει στο παρελθόν: «Ήταν ένας ημιτελικός, καταφέραμε και περάσαμε στον τελικό και τώρα κοιτάμε αυτόν. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε, για να μην πέσουμε στην παγίδα να σκεφτούμε ότι όλα τελείωσαν με τον Ολυμπιακό και χαλαρώσουμε. Πανηγυρίσαμε την Τετάρτη μαζί με τον κόσμο μας, αλλά πλέον σκύψαμε τα κεφάλια και ξεκινάμε μια σειρά τελικών συγκεντρωμένοι και σοβαροί».

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων να στεφθεί ο Δικέφαλος πρωταθλητής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά:«Κάθε τίτλος που έρχεται στον ΠΑΟΚ, είναι ένα δώρο για τον κόσμο του. Πρέπει όμως να πηγαίνουμε βήμα – βήμα, να αντιμετωπίζουμε και να κερδίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και έτσι θα έρθει και η κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Ο Δημήτρης Γκαράς αναφέρθηκε χαριτολογώντας και στον… Τζόναθαν, όπως συνηθίζει να αποκαλεί εκ παραδρομής τον συμπαίκτη του Τζέισον Γιαμπλόνσκι, με συνέπεια να δέχεται αρκετά πειράγματα στα αποδυτήρια: