Δεν αναγνωρίζουν εγκληματική οργάνωση στο βόλεϊ

40

Η χθεσινή (23/6) αποκάλυψη για την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης στο βόλεϊ προκάλεσε ταραχή στην ΕΟΠΕ και τον πρόεδρο της κ.Καραμπέτσο που αμφισβητεί τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές του τόπου.

Πιο συγκεκριμένα ενώ στην έρευνα γίνεται λόγος για εγκληματική οργάνωση, η ΕΟΠΕ τον αρνείται, αλλά βέβαια δεν απαντά σε κανένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν χθες. Το αποκορύφωμα μάλιστα είναι ότι… απειλεί και με νομικές κινήσεις, προφανώς επειδή ένα Μέσο Ενημέρωσης αποφάσισε να… ενημερώσει τους Έλληνες φιλάθλους για την ύπαρξη έρευνας από το κράτος για ΣΤΗΜΕΝΑ παιχνίδια στο βόλεϊ. Προφανώς από το πάθημα της ΕΠΟ (επί Σαρρή-Γκιρτζίκη) που επαναλάμβανε με στόμφο παρόμοιες ατάκες, δεν κατάφεραν να μάθουν…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα αθλητικής ιστοσελίδας περί “εγκληματικής οργάνωσης” στο βόλεϊ (!), το οποίο πλήττει το κύρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, αλλά και του Προέδρου της.

Προς απάντηση όλων αυτών που προσπαθούν εντέχνως και με κακόβουλο τρόπο να μας προσάψουν με το δημοσίευμα, δηλώνεται κατηγορηματικά ότι η ΕΟΠΕ δια του Πρόεδρου της ενήργησε άμεσα και ως όφειλε, όπου της ζητήθηκε.

Η σιωπή εξάλλου δεν υποδηλώνει πάντα ενοχή…

Ως εκ τούτου, η Ομοσπονδία και ο Πρόεδρός της ουδεμία σχέση έχουν με όσα τους καταλογίζουν και επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους».

πηγή: sdna.gr