Δεν πουλιέται ακόμα ο Άγ. Κοσμάς

25

Τις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά θα μπορεί να χρησιμοποιεί η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, οι εθνικές ομάδες της γυμναστικής και γενικώς όσοι προπονούνταν εκεί, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015.

Το ενδεχόμενο να ξεσπιτωθούν όλοι αυτοί είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις των αθλητών, που σίγουρα θα πληροφορηθούν με ανακούφιση την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού με την «Ελληνικό ΑΕ». Επίσης παρατείνεται και η χρήση των ξενώνων, που φιλοξενούν διεθνείς αθλητές μας οι οποίοι ζουν και προπονούνται μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με Συμφωνητικό που υπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός και η «Ελληνικό ΑΕ» παρατείνεται η αθλητική χρήση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, με δυνατότητα και περαιτέρω παράτασης στην περίπτωση που καθυστερήσει η διαδικασία αξιοποίησης από το ΤΑΙΠΕΔ.

Ακόμη, παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 η χρήση των εγκαταστάσεων φιλοξενίας αθλητών οι οποίες στο πλαίσιο της συμφωνίας αθλητικής συνεργασίας Ελλάδας και Κύπρου παραχωρούνται σε Κύπριους αθλητές. Οι υπόλοιποι ξενώνες θα παραδοθούν στην «Ελληνικό ΑΕ» έως τις 31 Μαΐου 2015».